Weekend yang menyeronokkan...

21.12.09

Weekend aku n family telah pergi jalan-jalan lepaskan stress… hehehe…so nak gie jejauh cuaca tak menentu..so asben telah membawa aku n anak-anak gie Wet World dekat aje…gie Batu Pahat… oklah tu…seronok betul anak-anak aku n asben layanlah ajelah diorang..aku mcm biasa tak leh nak gie memana terpaksalah menjaga si Firas…tapi yang penting akupun turut happy jugak tengok diorang happy… so korang tengok ajelah gambar yang sempat aku ambik n skit video untuk tatapan korang bersama…klu tak berapa jelas jangan marah…nak citer pepanjang pun nanti korang boring…hehehe…

yang ini gelang keselamatan...semua peserta yang masuk diWAJIBKAN memakai gelang ini...














video

0 conteng-conteng:

 
Direkacipta Oleh Ibu ComeL