Cenderahati dari Istanbul

10.3.10

Bos aku gie Istanbul minggu lepas...so banyaklah dia citer pengalaman dia kat sana...n then yang aku masih ingat dia kata klu nak buang air...kena bayar RM6.00 (duit kita) wow...mahalnyer....

so dia bagi kitaorang gift nie...cantik tak..bleh letak handphone aku kan... :)



7 conteng-conteng:

Siti berkata...

waaaa..bestnya dapat cenderahati.
sama mcm boss siti kalau gi mana2 suka belikan something tuk siti.

mamalieyna berkata...

memang comel..best kan dpt buahtangan! ^_^

nieda berkata...

bestnya dpt ole-ole dari istanbul

❤ ~ * cik aidacomei * ~ ❤ berkata...

wah..cantiknya..untung sape yang dapat tu..
ish..betol ke kena bayo sampai rm6.00 nak masuk tandas? mahalnyer..
kat sini 0.50sen.

LiLy @ MumMyQiStInA berkata...

cantik cenderahati tu...dr istanbul lg..

terkejut lily..nk masuk toilet pon kena byr RM6.00...tandas diorg b'aircond kut..hehe... :)

Ain berkata...

cantik....

bestkan kalau dapat cenderahati dari obersea nie....

nak tunggu pergi entah bila la tercapai...

Zaidah berkata...

memang betul sebab bila kita convert duit kita ngan duit dia...duit kita jauh lebih murah daripada duit dia...tu yang dinilaikan...
ain: samalah kita...bilalah bleh gie over the sea...

 
Direkacipta Oleh Ibu ComeL