Firas masih demam...

7.4.10

aku dah bersiap nak gie kerja..aku dapati badan Firas panas balik....pening...sebab malam semalam Firas asyik merengek...tak leh nak tidur...tengahari tadik Firas muntah masa aku suapkan dia makan...makanpun dia tak selera...alamk...aku tak leh online lama...firas nak susu...sambung nanti...

4 conteng-conteng:

Siti berkata...

semoga Firas cepat sembuh. Amin
bahaga gak ni kalau on off demam. dah bawak gi cek darah?

Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ tinieƸ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙ berkata...

mmg sedih and susah hati kalau anak kita sakit kan??? rasa macam nak tukar jer dgn kita

mamalieyna berkata...

sainnye...moga cepat baik tau firas..

Zaidah berkata...

dah bawak gi klinik....petang nie nampak dia dah mula nak makan skit...n nampaknyer dah bleh memain...

 
Direkacipta Oleh Ibu ComeL