Pengalaman Pertama Seorang Gadis

17.5.10

Sebaik sahaja anda baring, anda mula merasakan otot-otot anda mula menegang. Anda cuba mengelak dengan cuba memberi alasan, tetapi dia enggan menerima alasan anda bahkan semakin merapati anda. Dia bertanyakan adakah anda takut. Tetapi anda dengan berani menggelengkan kepala. Jari-jemarinya mula meneroka untuk mencari apa yang dihajati. Dan kali pertama jarinya menyentuh tempat yang betul. Semakin dalam dia menusuk semakin kuat anda mengerang. Tetapi dia masih dengan sikapnya dan melakukannya dengan selembut yang boleh sebagaimana yang telah dia janjikan. Dia merenung jauh ke dalam mata anda dan mahu anda percayakannya. Ini bukanlah kali pertama bagi dirinya.

 
Dia terus tersenyum dan anda mamberi lebih ruang masuk kepadanya. Anda mula merayu agar dia mempercepatkannya. Tetapi dia masih lagi melakukannya dengan perlahan agar anda merasakan kesakitan yang paling minimum. Semakin dalam tusukkannya semakin anda merasakan tisu-tisu anda koyak. Kesakitan makin terasa diikuti dengan sedikit darah mengalir. Dia merenung kepada anda dan bertanyakan adakah ianya menyakitkan?. Mata anda digenangi dengan airmata tetapi anda menggelengkan kepala dan mahu dia terus melakukannya. Dia meneruskan dengan apa yang patut dilakukan. Terus keluar masuk. Tetapi anda sudah mula merasa kebas dan tidak lagi merasakan apa-apa. Beberapa ketika kemudian anda merasakan sesuatu memancut dan dia mengeluarkannya dari anda. Anda terbaring dengan wajah yang pucat. Dia menghamparkan sekuntum senyuman kepada anda dan mengatakan anda adalah antara yang terdegil tetapi telah memberinya banyak pengalaman. Anda hanya tersenyum tawar dan juga inilah pengalaman pertama anda. Dengan senyuman yang tawar andapun mengucapkan terima kasih kepada doktor kerana mencabut gigi anda.

4 conteng-conteng:

LYaFRINA berkata...

KUSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS...
KUSANGKAKAN..ITUUUUUUUUU...
SKALIII CABOT GIGI LER...
HEHEHEHHEEHE

Nuraisyyah berkata...

kak zai...entry anda agak bahaye..sbg insan yg sgt lemah..aisya xdpt nk mhindarkn dri pk ke arah itu*..hahahahha..masyaALLAH3...;D

Echa berkata...

hehehehhe.. nak gelak ke... nak nangis ke.. tak tau.. hahahahahhahahaha

Zaidah berkata...

lya:memula zai ingatkan pun tut...rupanyer kesakitan mencabut gigi...hehehe

nudaisyyah:just joking ajelah....ko kena kuatkan iman n semangat...kesimpulannyer kena kawin cepat tau...

echa:semua ade kan...hahahaha

 
Direkacipta Oleh Ibu ComeL