Fesyen Pakai Seluar Dalam

12.7.10

korang mesti tengok...tak tengok rugi...








31 conteng-conteng:

perondajaketbiru74 berkata...

wow....ini bukan fesyen tapi x rated hehe....

HALAMANKU berkata...

Zai... memang suker tau tang gempak2 ni.. he he he he x tercapai dek akalku huh... psssttt zai klu ader manblogger camana? malu weiiii he he he he

rose --{@ ibuRafiq @}-- berkata...

oppss tutup mata sbb daku berpuasa ni..agagaga

Zaidah berkata...

perondajaketbiru74: jangan tengok lelama....berdosa...

nabilah_2908 berkata...

ish..ish....baik tk yh pakai skrit kalau mcm tu...huhuhu...mcm2...ade jer ideam mereka ni kn..? ;)

jom ke APA KATA HATI pulak,
KENDURI DURIAN

Zaidah berkata...

HALAMANKU: zai jumpa pun kat blog orang...mesti satu dunia dah tengok...diorang yang bergambar tak malukan...hehehe

Zaidah berkata...

rose --{@ ibuRafiq @}--: orang pose tak bleh tengok...kurang pose nanti

Zaidah berkata...

nabilah_2908 : diorang tak tahu malu sebab tu buat macam tu...mcm dah tak ade benda lain bleh buatkan...

::Mamalyna:: berkata...

sapeler reka fesyen camnie..dan ada jugak yang sanggup pakai pakaian ni..

~ Lady ell ~ berkata...

hihihi..tk senonoh na lah...

mamalieyna berkata...

haih...bulan posa nnti jgn buat n3 gini tau, kureng pahla..hikhik.. mcm2 fesyen depa ni..=P

aiDieNa berkata...

Tu lar.. dunia makin maju.. pesyen makin merapu... ikhss.. ikhss..ikhss.. dunia.. dunia..

~Siti Hajar~ berkata...

kalu kat msia org pakai mcm ni, mcmna gamaknya na...haha

kat sana org xheran pun dah, dunia smakin maju...adusss!!!

Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ tinieƸ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙ berkata...

bagi 2 ribu pun aku taknak pakai. wakakakakkaa

umialya berkata...

bygkan diri sndiri dok pakai 'lagu' ni.. pasti dikatakan 'ummi engko udah gileeer agaaaknya, huhu'.

x terbyg dek akal, sapa le pereka fesyen gini..

AshAnas berkata...

mcm x betul je gambar ni....

ibu_Arifa berkata...

mana nak beli ni..nak jgak lah 2-3 helai...HAHAHAHA!!

zue @ annaleeya berkata...

mak aihhh.... dpt mana nih zai??? terus segar bijik mata tgh ngantuk nih... hahahah!!!!

ch@ berkata...

eee tak senonoh laaa...aiii! seb bek boss tak lalu belakang :p

AngahSayang2314 berkata...

wa...wa... seksi uuuu auuuwwwsss


i follow uuuuu

Zaidah berkata...

::Mamalyna:: memang ade...diorang yang nak glamor....

Zaidah berkata...

aiDieNa: nama aje dunia makin maju...tapi pemikiran makin mundur macam zaman batu...

Zaidah berkata...

~Siti Hajar~: klu kat m'sia macam nie...tak tahulah nak cakap....masuk paper...

Zaidah berkata...

Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ tinieƸ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙: diorang tak dibayarpun sanggup pakai...pada diorang mungkin satu kepuasan kot

Zaidah berkata...

umialya : huhuhu....

Zaidah berkata...

AshAnas : tak tahulah sama ade gambar copy paste ker ....

Zaidah berkata...

ibu_Arifa: wah...dah ade yang mintak nie...nie kena buat nie...hahaha

Zaidah berkata...

zue @ annaleeya: tengah blogwalking so tertekan blog oversea..tu yang dapat nie...hehehe

Zaidah berkata...

mamalieyna : bulan pose zai akan buat n3 yang baik...

Zaidah berkata...

ch@ : klu bos nampak...mesti terbeliak mata...

Zaidah berkata...

AngahSayang2314: memang seksi...tapi menambah dosa kering jugak..huhuhu

 
Direkacipta Oleh Ibu ComeL