Teka-teki lepaskan tension....hahaha

15.7.10

saje aku nak buat teka-teki untuk lepaskan tension korang...korang blehlah jawab yer....sape yang betul jawapannyer aku bagi sebijik gula2 kelapa manis....

See full size image

teka-teki nyer ialah
1. dibukak terkangkang lepas tu letak atas batang...

2. masuk bilik, tutup lampu, bukak kain..main...

3. apa benda yang susah nak carik tapi senang nak buang...

ok jawab...aku nak rest jap....See full size image

p/s semua gambar en google yang bagi pinjam...

15 conteng-conteng:

JHaZKiTaRo berkata...

salam.. blog hopping.. kalau mau baca ttg malta & other countries, jemput lompat ke blog hamba.. :)

mamalieyna berkata...

org posa...tp bila baca tekateki ni, otak dok pi pikiaq kot lain..=P

haish...taktau nk jwb la..huhu..

Ain berkata...

elok orang ngantuk jawab nie....

nak gi makan dulu, nanti sambung fikir lagi.....

huhuhu....

zurazari berkata...

hehehe... raser mcm spek mater jer... hahahaha....

tersenyum bacer teka teki ni ha... dapat gak riangkan hati...

Fieza79 berkata...

ehh pa tu..eheh..!
jwb snri lam ati ntah btol ntah tak..hehee

Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ tinieƸ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙ berkata...

soalan no2. masuk bilik, takpayah tutup lampu terus main. hahahahahaha

~Siti Hajar~ berkata...

ermmmm...dok fikir dr tadi tp xdpt jwpn lagi nih...aduss..soalan yg gile2 camni, nk jwb kn jd gile dulu ni...hahaha


senang citer, sy xtaw jwpnnyer..huhu

::Mamalyna:: berkata...

banyak makna teka teki nie, tp ai tak pose, cam nak fikir ke lain jer...hehehe

Zaidah berkata...

mamalieyna: tak apelah orang pose tak bleh fikir lain tau..

Zaidah berkata...

Ain: makan jangan lupa ingatkan zai sekali yer....

Zaidah berkata...

zurazari : jawapannyer zai akan buat n3 khas...hehehe

Zaidah berkata...

Fieza79 : tahu ker tidak jawapannyer...hehehe tungguuuu...

Zaidah berkata...

Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ tinieƸ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙: masuk bilik tak payah tutup lampu...terang..nanti orang nampak...hahahaha

Zaidah berkata...

~Siti Hajar~: jangan gila terus udah...nanyer nanti...hahaha

Zaidah berkata...

::Mamalyna:: soalannyer memang ade lucah skit....hehehe

 
Direkacipta Oleh Ibu ComeL