Aku Sekadar Memanjangkan Pahala

21.2.11

Weekend ingatkan nak berblogging tapi tak bleh plak sebab internet macam siput babi patah kaki....nak upload gambar tak bleh2....tension betul.....grrrrrrrrrrrr

semalam baru ok skit internet...sebab dah janji nak buatkan blog untuk shidah so kuatkan semangat buatkan untuk dia.....korang jengahlah hasil kerja aku yang entah ape aje lah tu...singgahlah kat blog shidah tu yer.... aku hanya panjangkan ilmu guru aku bagi dia pahala dengan mengajar orang lain...asalkan orang yang aku ajar tu tak salah gunakan kemudahan blog nie udahlah....

ok gtg.....nanti sambung....banyak lagi BW nak buat nie....


16 conteng-conteng:

rina a.k.a jaijina berkata...

oklah tu kak zai, ade ilmu sikit² share dgn org yg nak baru belajar kan..

AngahSayang2314 berkata...

cayok bw jommmmmmm

shi3la berkata...

wahhhhhhhhh...baiknyer diyer,baguslah tue kak..tak elok kedekut ilmu neh..

nak suh akak chantekkan belog sy pulak pasnie bulehh..belog kak Zai siyes chantek..:)warna biru memang sejuk mater memandang..

munna berkata...

wah! pandainya zaidah buatkan blog member tu ... comel, cantik dan kemas sangat...

a n a s t a s y e a berkata...

Memang bagus! Yang pandai .. bantu yang lemah. Baru la ilmu tu berkembang =)

anastasyea's latest post .. (Video) AzizulHasni Awang | Kayu Tersusuk Paha Kiri

Zaidah berkata...

@rina a.k.a jaijinabetul tu ina...jangan kedekut..

Zaidah berkata...

@AngahSayang2314jom...

Zaidah berkata...

@shi3lableh shila...apa salahnyer.... :)

Zaidah berkata...

@munnaterima kasih munna....:)

Zaidah berkata...

@a n a s t a s y e abetul2.....

MamaYatie berkata...

asal dtg sini mesti berkata..nnt nak tukar font cantik2 mcm ni..zai pun dah ajar hr tu...tp smp hr ni tak terbuat lagi..huhuh

mummydaddy berkata...

mekasih kakak... nnt ajarkn la lg ye...thanks a lot...

Ogy berkata...

g kat umah dh tak dpt nk berblog..berok makin lembab la...tensennyaaaa

dinor's family berkata...

imah pun masih dlm proses balajar lg...tq mamalieyna..

LiLy @ MumMyQiStInA berkata...

Baguslah ilmu yg ada di share bersama..lily dh tgk td..cantiklah Zai buat.. :)

mamalieyna berkata...

nk terjah ke sana la..hee~

 
Direkacipta Oleh Ibu ComeL