Sukaneka (Bahagian I)

5.11.09

Semalan aku gie meeting untuk rumah pasukan aku..aku rumah BIRU .... so adelah kita orang berbincanglah tentang moto, sepanduk, bendera, gimik dan strategik bagi menumbangkan pihak lawan....group aku adelah seramai 19 orang dan aku ambik 2 acara yang senang2 ajelah...antara acara yang akan diadakan adalah bom air, terowong gelung rotan, bawa bola, jual getah, berjalan kaki tiga, kumpul bola warna, terompah gergasi, terompah gergasi gear gostan, 2 joran 1 ikan, surat khabar terpanjang, sepakraga bulatan dan sepak panalty (untuk kaum pompuan)...
Sukan tersebut akan diadakan pada hari Sabtu iaitu 7 November 2009....family day nie adalah dibawah naungan HQ Club dan dilaksanakan oleh AJK Sukan HQ Club...mcm2 aktiviti telah dilaksanakan di bawah naungan HQ Club nie...antaranyer Hi-tea, aktiviti sepanjang bulan Ramadhan, pemberian hadiah untuk hari jadi staf dan macam2 lagi lah...apa-apapun...yang penting... HIDUP BIRU CHAI YO ... bukan kalah atau menang tujuannyer tapi adalah semangat kekitaan dan mengeratkan persaudaraan sesama staf itu yang penting...tapi untuk menang tu lagilah penting...kalau tak menang permainan...menang sorak atau rumah tercantik pun bleh jugak kan...untuk perkembangan terbaru acara sukaneka nie akan aku siarkan di dalam entry berikutnyer... HIDUP PASUKAN BIRU...majulah sukan untuk kami ....


poster family day

5 conteng-conteng:

Reds berkata...

Semoga berjaya pasukan biru...tp peberet still merah la...hahaha

zaidah berkata...

so akhirnya pasukan biru jugak yang menang...yahooooo...

Reds berkata...

cait! menang x bermaruah...hahaha

ZaiNun berkata...

nanti ajar cek lak lagu ner wat Blog..no...BesaQ dah Anak SeDarakue...Rindunyer Kat Nabilah, NaBil dan Firas...Ibu diorang tak per dah ada laki yang Jaga...he..he..

ZaiNun IpDa berkata...

along...segaQ no hang Wat Blog..baguih pi ubah selalu dak lah cemuih depa tgk blog nie...erm..tension cek la ni kursus induksi 3 minggu siap exam lagi...wa...wa..posting 1 Dec lak...erm sabah, sarawak, semenanjung...tak tau. 15 nov dpt tau posting ner...chek kan ek...

 
Direkacipta Oleh Ibu ComeL