Aktiviti Anakku di Pagi Cuti...

20.2.10

Aku memang selalu train anak2 aku agar mengemas katil bila bangun daripada tidur...tak kiralah cantik atau tidak hasilnyer...yang penting bila dia dah biasa dia akan buat selalu...waktu skolah dah tak mengemas katil sendiri sebab kalau Nabilah bangun Nabil still tidur lagi...mcm mana nak kemas...aku memang membebel kalau diorang tak mengemas katil...dah pandai tidur mesti pandai kemas...jangan nak harapkan aku aje yang kemas....ade FAHAM anak2 semua...sebab tu anak2 aku kata aku nie garang macam singa...klu ayahnyer garang macam buaya.....hahahaha.....
Diorang bekerjasama memgemas katil...bertungkuslumus nampak...

ini hasil kemasan yang diorang lakukan...oklah tu....

yang nie kakak yang susun...cantik jugak yerk...

4 conteng-conteng:

cikgu isza berkata...

lepas kemas tu ade x diaorang punggah balik? anaksaya selalu macamtu.. huhuhu

Ain berkata...

elok terapkan disiplin dalam diri dorang sejak kecik kan....

bila dah besar nanti dah tak perlu disuruh, dorang tahu buat sendiri...

tahniahh....

zaidah berkata...

ain: zai memang kena buat mcm tu...baru diorang tahu nak mengemas rumah kan...

zaidah berkata...

cikgu isza: lepas mengemas tu of course diorang akan punggah balik...kemas sekejap aje...sampaikan nak menulis pun atas katil.....

 
Direkacipta Oleh Ibu ComeL