Tolonglah Selesaikan Masalah Aku nie...

31.3.10

Aku rasa pelik n heran kenapa traffic kat counter aku tu tak bergerak2...yang aku perasan dari mlm tadik dianyer jumlah still 4076 tak berganjak2 walaupun ramai yang mengunjungi blog aku....adussssssss....ade sesiapa tak sama ada blogger tegar atau tidak yang boleh tolong selesaikan masalah aku nie....walaupun jumlah traffic aku tak mcm korang punya yang telah meraih puluhan ribu kunjungan oleh blogger lain...tapi aku rasa tak puas hati kenapa bleh jadik macam tu.... sob3...HELP MEEEE




4 conteng-conteng:

Siti berkata...

alahai...siti mmg buta sikit bab2 gini..tunggu pakar yang jawab yer.

LiLy @ MumMyQiStInA berkata...

Sian nyer..
Lily pon sama gak..
tak tau benda ni..
Lily pon x der letak visitor counter..
Sori Zai x dpt tlg.. :)

Ain berkata...

alamakkk, tak pandai jugakkk...

sorry yerk...

maszmadi berkata...

hm, ssaya pon x pndai jugak camner nak wat tp nak mnyibok gak... try help website, mybe blh mmbntu..k

 
Direkacipta Oleh Ibu ComeL