Gara2 Upin Ipin, Ultraman, Spiderman, Barbie, Superman n Ben 10

17.4.10

Apasallah internet aku nie slow gila...lebih slow daripada siput babi...puas aku telefon p1 care...baru kini ku dapat jawapannyer...nie semua gara2 anak2 aku asyik tengok you tube setiap hari dah menyebabkan internet aku dah over limit...sebab tu dia slow macam 100 hari tak makan daun...lama betul nak tunggu sampai 28hb untuk di renew akaun tu...sabar ajelah....lepas ni aku tak bleh lah bagi diorang tengok tu setiao hari...aku nak update blog pun dah susah....klu kat opisnyer internet ok tak ape...nie tak ok....sabar ajelah...anak2...



gambar oleh google

2 conteng-conteng:

LiLy @ MumMyQiStInA berkata...

owh patutlah..dh lebih limit..
Ktorg pon guna P1..
tp connection skrg mmg laju.. :)

Ain berkata...

tak pernah guna p1, ain pakai stremyx jer....

semalam ain upgrade streamyx, mmg laju berdesuppp....

 
Direkacipta Oleh Ibu ComeL