Happy Belated Besday

24.4.10

actually aku memang nak buat n3 ne tapi still tak sempat2...aku nak ucapkan happy belated birthday kat asben aku ....besday dia pada 18 April yang lalu...tak ade buat ape2 pun just makan kek n belikan hadiah n gie makan tu aje..yang penting dia ingatkan aku...hehehe...sape punya besday plak nie...dia ker aku yang kena ingat...



nak beli kek yang mana nie...tak pandai buat kek kena belilah...hehehe



so akhirnya aku berkenan ngan kek nie...



anak aku pun turut join potong kek ngan besday man

bak sini pinggan ayah nak letak kek nie...kongsi tau...

ni hadiah untuk asben aku...tak sempat nak sampul...

handphone CSL M110

sayang ucapkan Selamt Hari Lahir semoga panjang umur dan dimurahkan rezeki hendaknya...

3 conteng-conteng:

Mama Hanim berkata...

hepi belated besday utk asben zai ye.. moga panjang umur murah rezki..

LiLy @ MumMyQiStInA berkata...

Happy belated b'day to ur husband too..Moga pjng umur murah rezeki..
Cantik kek tue..Mesti sedapkan..Lily tgk pon dh dpt rasa sedap.. :)

Zaidah berkata...

terima kasih...selalunyer klu beli kek mesti dua hari baru abis...sebabtu beli yang kecik aje..memang sedap..sebab tu cepat abis..

 
Direkacipta Oleh Ibu ComeL