Internet yang sengal...

14.4.10

Pepagi aku bukak internet hampeh aje..yang display kat situ ialah laman web p1wimax...aku check pihak p1wimax akan mengalami gangguan internet pada 15 April bermula 3.00am - 8.00 am...tapi ari nie 14 April ape kahernyer...aku cuba call p1wimax care...enggaged aje...line busy...apasal...rupanyer ade masalah ngan jalur lebar....so dia kata tengahari baru bleh access...aku access pkul 11.20 masih tak ok lagi....tension jugak nie.....

geram betullllllllllllllllllllll

3 conteng-conteng:

LiLy @ MumMyQiStInA berkata...

Lily pon ada terima email dr P1..
Skrg line tenet lily ok jer..
Laju..Tp semalam ada gangguan lah..
x dpt connect..Tp jap jer..

>> Lg 1 klu nk kol P1 care..
Hmmm..mmg blh mendtg kan tension..
mmg selalu enggaged..
X abis ckp..kredit dh abis..

maszmadi berkata...

sblm nie saya ader gn gak p1 nie tp skrg da pulang blik da kat center dia... line slalu problem n biler blik kg kat jhr trus xder line, eee bg saya yg x sabo nie baik x pyh gune... wat sakit ati jerk...

Zaidah berkata...

itulah pasal...dah lah kekadang tu lambat sangat nak loading....geram jugak...ckp ngan asben mcm nak tukar aje guna line lain...klu balik kampung memang tak dapat line...

 
Direkacipta Oleh Ibu ComeL