Sape yang lebih pengotor...lelaki atau pompuan

22.4.10

aku minta maaf klu tak update n3...internet kat opis tak ade...pastu kat rumah lambat..n malas nak tunggu...di tambah lagi ngan badan aku yang penat..so aku biarkan ajelah dulu...kepada sesiapa yang hantar contest...bersabar aku tetap update penyertaan...terima kasih kerana join...

Dua hari nie aku ade buat audit kat asrama...adusssssssss...penat...memacam aku jumpa...tak bleh nak citer...yang paling aku tak gemor...aku perhatikan bilik lelaki lebih tak bersepah sangat klu nak dibandingkan dengan bilik pompuan...bilik pompuan ade yang macam sarang tikus...memacam bau....sampah sampai dah berulat...baju dalam baldi..kain bersepah dilantai...heeee....tak bleh aku bayangkan...compare ngan lelaki...klu bersepah pun patut dah namapun LELAKI...tapi yang pompuan nie....bila keluar bukan main cantik lagi...nak jumpa pakwe...siap makeup2 lagi...tapi asrama...Masya Allah....macm nie ker nak buat calon menantu...klulah BF diorang tahu ...mati hidup semula tak nak dapat makwe mcm nie...yang berbau pengappun ade...macam manalah diorang nie bleh tahan duduk kat dalam bilik yang macam tu...bleh dibilang ngan jari bilik yang bersih n kemas...


klu kita nak tahu pompuan tu pembersih n rajin atau tidak...bila kita datang rumah dia...kita tengok kat toilet dia...klu bersih maknanyer pompuan tu memang pembersih..dan sebaliknyer...klu kat tempat buang najis pun dah kotor apetah lagi kat bilik n sebagainyer...   

tak sanggup aku...dengan keadaan yang macam tu...                 

2 conteng-conteng:

budakhitam berkata...

susah nak decide sape lagi pengotor ni..aiyakk

LiLy @ MumMyQiStInA berkata...

Owh..patutlah x ada n3 ari nih..

Zai..sama lah cam nenek lily..Dia ckp klu nk tau org tu pembersih / kotor..cek toilet..klu toilet bersih..kompom org tu mmg pembersih..hehehe.. :)

 
Direkacipta Oleh Ibu ComeL