Tuan rumah mohon maaf

13.4.10

aku nak mintak maaf kepada rakan blogger semua...sebab aku tak sempat nak menjenguk korang punya blog, nak komen korannyer n3, nak respond korangnyer komen kat n3 aku n nak blogwalking balas... buat saat n tika ni...kesihatan firas tak mengizinkan...klu keadaan badan dia still panas...aku tak teragak2 bawak dia gie spital ...tentu banyak n3 korang yang aku dah ketinggalan n tak sempat nak follow...nie pun just nak inform aje...aku mohon maaf sekali lagi...sebenarnye banyak n3 yang aku nak buat...tunggu ajelah nanti aku online back...

tuan tanah ComeL

6 conteng-conteng:

Ain berkata...

kesian... firas tak sihat lagi ke?

bagi minum banyak air kosong sbb cuaca skang ni panas ya amat....

take care k....

LiLy @ MumMyQiStInA berkata...

Kesian nyer Irfan..
masih demam lg yer..
Better bawa p spital lah Zai..
skrg ni mcm2 jer penyakit..
Hope..Irfan cepat sembuh yer!!

mamalieyna berkata...

siannye firas! yg dahulu perlu didahuluka! moga sihat kembali firas tuu..

AYU berkata...

semoga firas cepat sembuh..

Zaidah berkata...

petang tadik nampaknyer firas dah ok sikit...n tadik gie klinik balik...dia bagi ubat yang power skit....so balik terus bagi kat firas..n then tak lama tu terus tidur...mintak2 malam nie firas tidur ngan nyenyak sebab dah bape malam n sepanjang hari dia tak tidur ngan nyenyak...

LiLy @ MumMyQiStInA berkata...

Sory Zai..lily tersalah taip nama Firas..
hehehe.. :D

Camner Firas dh OK??

 
Direkacipta Oleh Ibu ComeL