Kuih Cincin...sedap...

21.5.10

tentu korang kenalkan kuih nie...kuih nie diberikan oleh opismate aku yang baru balik dari sabah...diberi nama kuih cincin...memang sedap kuih nie...tapi manis skit...tengok mcm tak bestkan...tapi bila dah makan tak nak berhenti...jemput makan...


Alhamdulillah...kan aku dah cakap...abis...licin..bagus aku makan hehehe...sebenarnyer aku dah makan lebih dari yang terdapat kat piring tu...yang tu display only...

9 conteng-conteng:

mamalieyna berkata...

menang sedaaaaaaaaaaap..ari tu adik ipar bwk balik dr sarawak, seb baik banyak gak, puas la makan..^_^

@e_da berkata...

sy suka gak kuih ni.. patah pendek2 pastu makan.. hihi

~Siti Hajar~ berkata...

sy xpnh mkn kuih tu, kat cni bentuk mcm tu kuih 'peneram' tp hitam sikit warnanya, manis jgk rasanya....kuih yg sama kot @ entahlah..tp nmpk sedap je kuih tu, ada kat sarawak aje ke kak?

LiLy @ MumMyQiStInA berkata...

Kuih tu mmg popular kat sabh..mmg sedapppp... :)

tiefazatie berkata...

owh..mg sgt best!
ifa dulu kn stdy sana..hihihi
aritue pun my dad bru balik dr sabah..suh beli byk2 nie..
sbb ifa suka bh..hihi..

LYaFRINA berkata...

kuih mde ni?? dop pernah mkn pon..

**zai, n3 y kat bwh ni... aritu lya dpt email.. smpai xleh nk mkn mee... eeeee...

Zaidah berkata...

mamalieyna: memang sedap...masa zai kat s'wak memang selalu jumpa n jarang beli...cuma selalu makan...hehehe

@e_da: betullah...klu patah pendek2 cepat habis..

siti hajar:kat sini ade jugak tapi dah tak fresh...memang dari sabah n s'wak kuih nie..

lily: lily orang sabah mesti tahukan ...sedapkan lily...

ifa: nampak aje kuih nie simple tapi rasanyer memang sedap..klu makan satu nak dua tiga...

lya: kat terengganu memang tak ade lya...dia ada kat s'wak n sabah aje..

p/s lya ..zai tengok pun geli...besarnyer cacing tu memang macam mee kuning tu kan...

shikputeyy berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
shikputeyy berkata...

Name: puan shikin
Email: shik_syaf@yahoo.com
Telephone number: 0193888395

Salam 1Malaysia.

Saya ingin memperkenalkan produk makanan tradisional dari Sabah.
Rasanya seperti kuih peneram / telinga keling kerana ada gula merah di
tengahnya ttp keluaran sabah ini rasanya lebih sedap dan rangup.

Harga promosi:
RM12.00 per pek (25 pcs)

 
Direkacipta Oleh Ibu ComeL