Penganugerahan seterusnya

18.5.10


Time kaseh aku ucapkan kepade Aesya sebab telah mencipta award nie...n award nie telah dipanjangkan oleh mat blur yang dengan murah hatinyer bagi kat aku ....tapi ade syaratlah beb...kena jawab soalan...soalannyer senang aje... 

1.Suka melukis x – aku tak reti melukis...tapi aku suka tengok orang melukis...lelagi klu lukisan tu cantik kagum aku...sebab klu suka melukis tapi tak ade bakat tak jadik jugak..betul ker...hahaha..

2.Bosan2 suka buat ape – Kalau bosan aku akan menukar background blog aku sampai aku berkenan ...selagi tak berkenan aku takkan puas hati...lagi klu bosan aku kan buat2 tak bosan...sambil berjalan2 kat blog kekawan..klu bosan tahap gaban...aku akan klik2 ape yang patut...klu tahap super bosan..aku korek telinga kot...hehehe


3.Kenape sipot babi jalan lambat – Siput babi jalan lambat sebab dia confiuse sama ada dia nie siput ker babi...sambil berjalan dia berfikir sebab tu dia jalan lambat...hahahaha...

4.Cute x orang yang bagi award ni - yang nie aku tak tahu...sebab tak pernah nampak...hehehe...

so ngan rela hatinyer aku bagi award nie kat kekawan yang lain

ain
lilyqistinaolivia
ibuhakimhaikal
lyafrina
salina
marina
kasihsuci
ayu
ayurazali
erin
fyzz
mama hanim
ibu arifa
mak haqq
faishkusayang
puterisazana
mamamya
mamalieyna
lelord-najlaa
mama afiff
asmah

dan semua follower n rakan blogger aku yang tak tersenarai kat sini..

5 conteng-conteng:

Lelord berkata...

dengan kadar segera...

http://lelord-mamanajlaa.blogspot.com/2010/05/dapat-lagi.html

LiLy @ MumMyQiStInA berkata...

Owh..lily dpt yer..

Thx..nnt kita amik.. :)

Mamamya berkata...

salam zai...

ada nama saya ke di situ...hehehe...takut t'silap org karang t'ambik malu pulak...;)

ibu_Arifa berkata...

wah terima kasih kak Zai.. nnt saya ambik yer.

Mamamya berkata...

saya dah ambik n tayang kat blog...hehehe... terima kasih...

 
Direkacipta Oleh Ibu ComeL