Tag Kumpulan A To Z...hehehe

4.5.10

aku kena tag lagi oleh blog cahayahatiku so aku ngan suka hati menjawab tag nie...(bayar hutang yang ketiga...ade lagi hutang tertunggah nie)..hehehe....rasa mcm kat sekolahlah plak...bila cikgu tanya A untuk ape...murid2 akan jawab A untuk Ayam..B untuk Baju..hehehe...


A - Along panggilan kat rumah...
B - Bayam..bila preggy asben aku mesti beli bayam..tapi dia bukannyer tak tahu aku ade darah tinggi masa mengandung ...mana bleh makan bayam...dia tak kira ...dia kata biar anak sihat...

C- Cintaku hanya untuk My Cayang bucuk, Nabilah, Nabil, Firas, Mak, Abah n siblings


D - Dadah..memang musuh negara...aku benci dadah


E - England...memang aku belum sampai lagi n tak tahu bila nak sampai...hehehe

F - Firas...anak aku yang ansem n comel...


G - Geram klu internet kat rumah n opis lembab mcm siput sedut....


H - Hijau... kaler yang mendamaikan


I - Ikan sepat aku dah ade anak...banyak sangat...tapi kenapa ikan sepat aku tu semuanyer warna oren


J - Jeritan aku memang didengari oleh jiran2...maklumlah tarzan...hehehe


K - Kaya...impian aku nak jadik pompuan melayu terakhir yang kaya kat malaysia....hehehe


L - Lempeng...aku tak berapa suka lempeng..tapi masa preggy nabilah dulu...tak leh tinggal lempeng nie...


M - Monyet...kenapa dinamakan cinta monyet...


N - Nurulain Nabilah nama untuk anak pompuan aku yang sorang tu..


O - Opocot...melatah pulak orang tu...hehehe


P - Perasan akulah yang paling cun antara yang cun...


Q - Queen Control ker King Control...atau aku nie Remote Control..hahaha...


R - Rumahku memang comel...jemputlah bertandang kat rumah aku...


S - Sayang panggilan yang diberikan oleh asben aku...


T - Tonggang terbalik bila aku mengamuk....

U - Untaian kasih yang bersemi selamanya...
V - Vase bunga kot...hahaha


W - Wang penting..memang penting...aku memang mata wangan...no money no talk....

X - X-file..suka tengok citer tu..


Y - Yang gebu2 tu adelah aku..hahaha


Z - Zaidah Sohib nama aku n Zaidan Jais nama cayang bucuk aku ler...



OK... nama dibawah harus belajar ABC-Z...so, jawab TAG ni ikut kreativiti yer....selamat belajar..





6 conteng-conteng:

IbuHakimHaikal berkata...

Zai...rajinnye bg tag kat sy..huhu..ari tu utang tak bt award lg...tima kasih ea sahabat.. ;)

LYaFRINA berkata...

AHHHHAAIIIIIII....
bestttt baca.. mcm2 stail ada...

J - Jeritan aku memang didengari oleh jiran2...maklumlah tarzan...hehehe ---> blh gnti linda jasmin kat af.. heheh

TQ ZAI... XPRESS JWB YER...

**Lya dpt tag ni awl thn aritu.. makk aii..lamanya..bru bayo..

LiLy @ MumMyQiStInA berkata...

G - Geram..Lily pon geram gak klu tenet slow..P1 skrg semakin slow kan..kekadng klu jenguk umah kenkawan nk tinggal komen x dpt..

W - Wang..Semestiyer...hehehe..

>> Zai Kreatip lah..Blh gak dpt idea buat nih.. :)..

mamalieyna berkata...

hikhik..tag ni plg best kan..mengasah minda nih..ekeke..

kasih suci berkata...

tQ2 sbb sudi tag kasih yang ntah ke berapa kali...hehe...tapi mencabarnya tag ni..nak kene spent masa yg lama nak siapkan entri..huhu..

Zaidah berkata...

ibuhakimhaikal: simpan aje dulu...dah siap bleh buat...hehehe

lya: pening jugak zai nak karang...fuhhhh lega dah siap satu...ade lagi nie berderet nie..nak siapkan...hehehe

bleh...gantikan adibah nor pun bleh...hehehe

lily: idea spontan...main entam ajelah...hehehe...klu tak ade wang...tak bleh buat apelah...

geram ngan internet tu memang dah semestinyer..ade ker bil bebaru nie P1 dia charges RM5 untuk penghantaran bil..tak patut betullah...

lieyna: memang mengasah minda...naik juling nak habiskan sampai Z tu...

kasih suci: kekadang idea yang sepontan tu yang best...cuba jawab tau...

 
Direkacipta Oleh Ibu ComeL