Tiga Beradik...

25.5.10

dah lama dah tak update tentang anak2 aku windu rasanyer...

nabilah
sekarang tengah stress kot...exam week...hahaha...tak adenyer...nabilah sedang menjalani proses salin gigi...tengok tu gigi dia...dah macam mak nenek...gigi depan dah tak ade...hehehe



nabil
macam biasalah...dengan kenakalan nyer...pantang nampak hanphone aku mesti ade aje gambar yang dia ambik...tengoklah tu entah gambar ape2 ajelah dia ambik...




firas
sekarang nie makan dua tiga suap aje...pas tu tak nak makan..dia lebih suka makan yang dia suap sendiri..bubur dah tak nak makan...aku dah ajar makan nasik...badan still susut...menyusu ajelah..masih lepas2 tangan untuk belajar berjalan..selalu menyorong kerusi....

6 conteng-conteng:

.:iz-AnN a.k.a cOmOt:. berkata...

owhh..dah besar anak sulung zai tu ek...dia sorang jek gegirl ek...

btw selamat kenal...sayalah sorang mangsa yang digugurkan nama dari blog list dia...hahaha

rATu kEBaYA berkata...

anak2 dah besar.. comel betul firas ni.. suka dgn nama firas.. ada satu novel dia guna nama firas.. suka sgt..

~Siti Hajar~ berkata...

sama la nabila dgn Daniel sy tu, dlm proses menyalin gigi..hehehe..

sy pun suka nama firas, sedap nama tu..

Zaidah berkata...

iz_ann:salam kenal jugak...selalulah menjengah ke sini...ha'ah anak zai sorang aje pompuan..2 lelaki...

p/s..zai pun sama..n zai rasa ramai kot yang kena gugur daripada list tu...huhuhu

ratu kebaya: terima kasih...zai dapat nama tu kat internet n buku..so memang berkenan nama tu..tu yang ambik nama Firas tu..

Zaidah berkata...

siti hajar: klu ade baby lagi..siti ltaklah nama Firas yerk..hehehe...klu kita dulu2 seingat zai 7 tahun blum salin gigi lagi...bebudak sekarang nie cepat benor salin giginyer...

Fieza79 berkata...

bdk2 skarg awal menyalin gigi...rosak pon ya cpt gak cam my son br 6 tahun dh abis rosak gigi..

btw salam kenalan n ziarah blog sy ye...

 
Direkacipta Oleh Ibu ComeL