The BestTest Blog Award

28.6.10

pepagi aku settle kan satu award yang dah terperam ... Award nie diberikan oleh Kasih Suci...terima kasih diucapkan kepada beliau...kalau ade award bleh bagi lagi yerk...


"THE BESTest Blog"
aku memang sedar yang blog aku nie best....(perasan ajelah aku nie tak habis2.....hehehe)

.
.
.
.
Anda mesti beri pujian pada pemberi award ni
 aku ucapkan ribuan terima kasih untuk kasih kerana berikan aku award nie...kasih nie memanglah seorang gadis jelita n cantik sesuci kasih embun diwaktu pagi.....sekarang nie kasih nie tengah dalam dilema sama ada nak sambung PHD ataupun nak kawin....


Sila beri award kepada 10 blogger yang lain
10 ea? mmm sape yang nak sila angkat tangan..hehehehe
mylivinglife
lilyqistinaolivia
erinz82
lyafrina
ibu arifa
ibu hakim haikal
peanut
kak yan
mama syaza
inumatin


Anda mesti memberitahu kepada 10 blogger ni
yo lah....aku bagitau ler.....hehehe
.
.

Bagaimana anda boleh digelar blog yang best n great
sebab aku rasa setiap kali aku buat n3 ade orang baca...walaupun just 2 @ 3 orang yang baca...bleh dianggap bestlah tu...betul tak...

8 conteng-conteng:

LYaFRINA berkata...

heheheh.. tenkiu...
selagi ada y sudi baca walaupon x tinggal komen.. maknanya penulisan kita diminati.. kalo kt ada silent reader tu..lg hebat.. hehehehe

LiLy @ MumMyQiStInA berkata...

Tahniah dpt award ni..& tima kasih gak sudi bg kat kita..Sgt2 hargai..Nnt lily amik yer.. ;)

Fieza79 berkata...

selagi ada yg baca dan tinggalkan komen itu maknanya mmg best la tu...tahniah...!

MAMASYAZA berkata...

tq kasi award kat akak, ingat gak kat akak ni..hehehe

deena farhana berkata...

slm kenal dr deena :)

peaNut berkata...

eyhh..utk peanut pon ada gak ek??tq akak..hikhik..nnti peanut ambik k..

Zaidah berkata...

lya:sesama...betullah tu lya...kekadang diorang nie singgah...pun dah ok kan walaupun tak tinggalkan komen

lily:sesama lily..jangan lupa buat tau...

fieza79:betullah fieza...selagi ade yang datang menjengah...bermakna diorang tahu akan kewujudan blog kita


mamasyaza: mesti ingat...hehehe


deena farhana: salam kenal kembali...selalulah ke sini...

peanut: ambik jangan tak ambik...

yanti isa berkata...

Thanks .. love it

 
Direkacipta Oleh Ibu ComeL