Firas Berbedak....

29.6.10

Sepatutnyer aku buat n3 nie minggu lepas...tapi aku pedulik ape...aku nyer blog aku nyer sukalah...hehehe

aku just nak interframekan gambar firas lepas kena pakai bedak akibat kena campak...bukan main susah lagi nak ambik gambar dia....kita layan gambar ajelah yer...





senyum skit firas.....muahhhhhh

8 conteng-conteng:

mamamiera berkata...

alhamdulillah lah firas x berparut.. =)

Fieza79 berkata...

hope tak kena lg 'penyakit' tu...

Zaidah berkata...

mamaiera:alhamdulillah...dah sihat n tak adeplak kesannyer...

fieza79: insya Allah..mintak2 jangalah kena lagi...

Anje a.k.a Mama_Balqis berkata...

ala tomeinyer anak teruna u ni

Zaidah berkata...

Anje a.k.a Mama_Balqis: terima kasih.... :)

~Siti Hajar~ berkata...

Firas kn campak kecil ke besar..? nmpk ok je kulit dia tu, cepat baik jgk kan?

Smga Firas cepat sembuh yer..

~ Lady ell ~ berkata...

tk nmpak bekas parut..tp sekarang budak2 kalau kena campak even chicken pox tk bnyk mcm kita2 budak zaman dulu la...

Zaidah berkata...

siti hajar:dia kena yang kecik2 nyer...muka dia penuh...kat badan kurang skit...

lady ell:klu kita dulu memang besar2 n lambat nak hilang bekasnyer...

 
Direkacipta Oleh Ibu ComeL