How Much Is Your Website Worth?

18.6.10



Pagi tadik on the way nak gie kerja aku dengar kat radio terdapat 2 juta penulis blog kat Malaysia...n then malam tadik sedang aku terjah blog kekawan ternampaklah biz information yang kita bleh check nilai atau value blog kita....so blog aku dalam ranking 15,327 in Malaysia....banyaknyer...bilalah aku nak dapat yang no. 1 - 100 tu....dugaan....



klu korang nak check bleh klik kat sini yer...

3 conteng-conteng:

mamalieyna berkata...

oo bleh cek eh..nak try la..tp semestinya takde dlm senarai top2 kan..hahaha.. ^_^

LiLy @ MumMyQiStInA berkata...

Lily dh cuba..tp tgk ranking kat mana??...
yg lily nampak value blog bernilai RM5,323.56 jer..haha.. ;)

Zaidah berkata...

mamalieyna: try bleh...rasanyer mcam kita susah nak top..tapi tak ape..bleh cuba

lily: ade jugak yang tak mahu kuar...sikitnye lily...nak buat hantaran pun tak lepas...hehehe

 
Direkacipta Oleh Ibu ComeL