Nabil...Umpama burung dipipiskan lada....

1.6.10




Aku tak faham betullah anak aku tu si nabil …bila lepas kencing ker..lepas buang air besar ker..mesti tak nak pakai seluar….dibiarkan aje ‘bird’ dia terjuntai2…kena angin…kekadang aku saja usik nabil…aku kata “nanti ibu sunatkan ajelah bird nabil…sebab nabil tak nak pakai seluar” dengan menjerit dia akan kata “tak nak…takut..sakit…” tapi aku geram dia still tak nak pakai seluar dia…asben aku siap belikan seluar dalam memacam gambar superhero…superman, spiderman, ben 10 n gambar raksasa pun ade…memang pantang agaknyer klu dah gie bilik air..tak nak pakai seluar…klu dia bangun malam kencing..kekadang bila aku sedar pagi..tengok dia sedap terbaring kat atas tilam mengadap kipas angin dengan taka de Seurat benang pun….berbogel macam tu aje…macam mana aku nak buat lagi….????


11 conteng-conteng:

zue @ annaleeya berkata...

hahaha.... nabil nabil... tak malu erk!!!! tapi peel nabil nih lebey kurang jerk mcm anak aunty, alif...
pas msuk bilik air mmg suke bior jerk bird tuh... hehehe!!!

LYaFRINA berkata...

ahhhaaiiii.. mcm2.. heheheh.. agaknya dia selesa g2.. sbb bila pakai seluar dia rasa bird mcm rimas kot.. hehehhe

~Siti Hajar~ berkata...

hahaha...xpe kak, nabil kecik lagi, anak sy si Danial tu pun kdg2 terlupa terbogel dpn sy... adoi! darjah 1 dah...tp dia mmg malu dah kalu sy tegur..hehe

LiLy @ MumMyQiStInA berkata...

hahaha...klakar gak anak teruna Zai nih..
Maybe dia rasa lebih selesa x guna apa2.. :)

Lelord berkata...

ekekekekeke klaka arr nabil

Ain berkata...

kepanasan kot zai....

tu yang buat dia syokk tak berseluar....

Mazatul Azura Muhamad berkata...

hahaha... lelaki x per lagi.. jangan anak pompuan sudah... kene pasang aircond kot Zai..

akmafaizal berkata...

saje menjengah..comel plak wallpaper ownernye blog ni.hehe :P

si nabil ni, sama je cam anak saya la plak. tp dia selalu buat time malam. sebab pas kencing, dia ngantuk n tido trus tak pkai seluar balik. sabo ajela...

Zaidah berkata...

zue: zai rasa memang bebudak lelaki suka mcm tu kot...hehehe

lya: masa baru ajar dia tak pakai drypers dulu lagilah dia kata tulang bird dia patah...hahaha...

siti hajar: samalah tu kan...klu dah nama lelaki agaknyer memang macam tu kot diorang tu...

lily: mungkin kot...hahaha

Zaidah berkata...

lelor: memacam kan...hehehe

ain:daniel macam tu tak ain..

mazatul:klu anak pompuan mesti malu nyer lah...

akmafaizal:terima kasih...klu siang tu kurang...malam memang...dia pegang aje seluar tu tapi tak pakai2..

Lynn Nasir berkata...

haha..itu mcm pun ada ka? sabo je la ek..

 
Direkacipta Oleh Ibu ComeL