Rumah Impian...

7.6.10


mana satu rumah impian korang...


yang nie ker



atau yang ini...


atau nie


aku klu banyak duit aku nak beli rumah 18 tingkat...lepas tu aku nak sewakan..bleh tak....


korang nak tahu rumah impian nabil....

ade dua ekor burung...aku n asben aku....cantik nabil buat rumah...hehehe...siap ade bunga lagi... rumah nie nabil lukis masa dia kat nurseri...aku tengok macam gambar ayam tengah carik makan...hahahaha....

7 conteng-conteng:

LiLy @ MumMyQiStInA berkata...

Umah yg 1st tu cantik..
Klu blh nk umah yg camtuh..Tp...
Hukhuk..ntah lah bila blh dpt.. :(

Wah...Imaginasi Nabil blh tahan..hehe.. :)

LYaFRINA berkata...

woww.. rumah impian ku... modern y byk cermin tu.. heehehehe

lukisan tu sbnarnya penuh dgn seni.. itula cara kanak2 mentafsirkn maksud.

Zaidah berkata...

lily: zai pun teringin nak rumah mcam tu tapi entah dapat entah idak...huhuhu


lya:betullah tu...apa yang dilukiskan tu adelah bagaimana dia menginterpratasikan gambaran dalam otak dia...

Echa berkata...

hehehe.. pandai dia lukis.. tapi awalnya tengok memang ingatkan gambar anak ayam.. hehehehe..

~Siti Hajar~ berkata...

ada2 aje nabil ni, pape pun cantik lukisan tu, mcm kata ummi, mcm ayam tgh carik mkn..hehe..xpe pas ni lukis lg okeh..

rmh idaman sy mcm rmh datuk k & ct duduk skrg ni...ish! kalu dpt la xnak keluar rmh dah..haha...besar pya verangan...adoi..

masturah idrus berkata...

de mane agak nye die dapat idea buat rumah cam tu ye.. hehe

Zaidah berkata...

echa:ms dia tunjuk memang ingatkan anak ayam...rupanyer rumah...hehehe

siti hajar: terima kasih....rumah kita agaknyer tak sampai suku saiz rumah siti burhaliza

masturah:teacher dia yang suruh buat...

 
Direkacipta Oleh Ibu ComeL