Salam Kasih Sayang...

21.6.10

Tegur aku jika aku mulai sombong…
Tegur aku jika aku mulai angkuh…
Tegur aku jika aku mulai salah…

Kerana aku masih perlu sahabat seperti kamu…
Hari ini, esok dan selamanya... JJJ

"SELAMAT HARI PERSAHABATAN SEDUNIA"
 
Persahabatan itu seperti tangan dgn mata...
Saat tangan terluka, mata menangis...
Saat mata menangis tangan menghapuskannya ...

 
"SELAMAT HARI PERSAHABATAN SEDUNIA"

 
Kirimkan ini ke semua teman2 mu yang kamu sayangi termasuk la saya kalau
saya salah satu darinya ... lihat berapa banyak kamu dapat balasannya ...
kalau lebih dari 7 ertinya
"U ARE LOVEABLE"

so aku berikan salam sayang aku kat semua follower aku.....semoga persahabatan alam maya ini berkekalan hingga ke akhirat

8 conteng-conteng:

Ain berkata...

cantik bunga tue...

nak sekuntum boleh? hehehe.....

thanks sudi jadi sahabat ain jugakkk....

love u.....

zue @ annaleeya berkata...

betul zai.... wlu pon tak pnah jumpa, hrp persahabatan alam maya kita berkekalan...

p/s : cntik umah baru.. ader itik gembo2 lagik...

~Siti Hajar~ berkata...

Thankx sbb sudi menjadi sahabat sy jgk...

hapy belated birthday 2 Firas, semoga cepat sembuh yer..

*akak email alamat blh x kat sy kat cni.

dalia_hajar@yahoo.com.my

Zaidah berkata...

ain:ambik ajelah ain...berapa kuntum pun bleh...hehehe...u too...


zue:walaupun kita tak pernah berjumpa tapi kita still sahabat..

p/s terima kasih....itik gembo2 lagu kumpulan A to Z...


siti hajar: u too...terima kasih...

p/s akak emailkan yer...

LiLy @ MumMyQiStInA berkata...

Selamat Hari persahabatan jugak Zai..
Wlupon kita X pernah bertemu..
Harap persahabatan ini akan kekal..
Thx sbb sudi menjadi sahabat di alam maya..

psssttt...1 hari nnt nk jumpa face 2 face ngan Zai & family lah.. :)

umialya berkata...

kita ttp sahabat meskipn di alam maya..

LYaFRINA berkata...

waa.. sweet...
semoga psahabatan kita terus kekal.. walaupun kt bjumpa di alam maya.. mana tau kot2 ada rezeki boleh face to face

Zaidah berkata...

lily: akak pun teringin jugak nak jumpa face to face..macam manalah agaknyer....


umialya:Inysa Allah..semoga persahabatan kita berkekalan...

lya: klu ade rezeki kita akan berjumpa...lagipun adik ipar zai orang ganu...klu gie sana bleh jumpakan...

 
Direkacipta Oleh Ibu ComeL