Rakan2 Tolong Ambik Award nie yer.. Award Top Blogger

21.6.10



aku dapat award nie daripada inumatin terima kasih yer...muni...

1. apa nama blog dan knp letak nama itu?
Aku jawab : ComeL kerana aku suka ngan comel...jangan jeles...

2. apa nama URL blog dan dari mana datangnya idea itu?
Aku jawab : spiderlily-zaidah.blogspot.com
kerana aku pun tak tahu kenapa aku letak..hehehe...actually spiderlily tu adelah bunga yang biasanya di tanam ditepi2 jalan...walaupun tak diendahkan tapi bunga tu cantik mata memandang...n zaidah tu nama aku ler...


3. apa method dlm penulisan anda?
Aku jawab: aku main tembak aje...klu korang nak baca..silakan n terima kasih...klu tak nak baca pun ape aku kesah...


4. pernah terasa nak hapuskan blog? sebab musababnya?
Aku jawab: buat setakat nie tak....aku sayang ngan blog aku...


5. pernah ahli keluarga anda baca blog anda?
Aku jawab: pernah....


6. apa perasaan anda bila org kata blog anda buruk sdgkan org lain kata blog anda cantik?
Aku jawab: setiap orang ade pendapat masing2...n cantik atau buruk tu subjektif...kerana setiap sudut pandangan individu tu berbeza...ok...


7. bila blog anda diberanakkan?
aku jawab: September 2009...


8. siapa org pertama yg tahu anda ada blog?
Aku jawab: rakan tempat kerja....


9. apa perasaan anda bila ada org berkata ttg blog anda d sekolah?
Aku jawab: aku tak sekolah lagi manalah aku tahu...


10. sepuluh org sterusnya bakal di tag.


alamak dah terlebih dah....hehehehe....



6 conteng-conteng:

Fieza79 berkata...

dpt dan dpt lg...toce2...!
suka men jwb2 neh...tgu sikijap yerk..?

Zaidah berkata...

fieza79: jawab jangan tak jawab tau...

zue @ annaleeya berkata...

daku terkena lagik???? nnti amek eh.. tenkiu...

LiLy @ MumMyQiStInA berkata...

Owh..lily pon dpt..
Thx..nnt kita jawab yer..
Kumpul dulu..hehehe..
Dh byk hutang x terbayar nih..ngeeee.. :D

Zaidah berkata...

zue: sesama.....ambik jangan tak ambik tau...


lily: kumpul bebanyak tau...nanti bila buat..buat skali...senang..hehehe

MAMASYAZA berkata...

tq so much zai, ingat gak kat akak ni, nanti akak tepek kat blog

 
Direkacipta Oleh Ibu ComeL