SURAT DARIPADA ANAK KEPADA IBU....OH IBU....!!!

28.6.10



Aku nak ajak korang menonton video....klik tau jangan tak klik...


aku sedih bila tengok video klip tu...huhuhu....memang aku nangis....


11 conteng-conteng:

peaNut berkata...

walaupun x tau apa sbb sebena dia org ni menangis cmni..tp,,bila tengok dia org peluk2 mak ayah...cam nk jugak la plak...sayu je rasa hati tgk vdeo nih...sedih la akak...

Zaidah berkata...

memang sayu sangat...apatah lagi bila dengar nasyid tu...memang akak nangis jugak...

Ummi Zunnurain berkata...

tersentuhnya hatiku ni... saya baru je kehilangan ayah baru2 ni...luka itu masih terasa...riiiiiiindu sgt pada ayah...

LiLy @ MumMyQiStInA berkata...

aLA..ZAI..LILY X DPT TGK ABIS LAH...INTENET SLOW SGT2 HARI NI..SEHARIAN NI SLOW SGT..TU YG X DPT JENJLN UMAH KENKWN HARI NI..TUNGGU INTENET DH OK..LILY TGK SEMULA VIDEO NIH.

buyat(bebola tomato) berkata...

ini kem motivasi ye?
kalau ye,ada something yang terbuku dalam jiwa...

Zaidah berkata...

ummu zunnurain:takziah...klu baru kehilangan orang tersayang mesti kita akan terasa kehilangannyer...

lily:tak ape...kat sini pun internet slow sangat....lain kali bleh tengok

buyat:agaknyer ader perasaan bersalah kot ngan parents tu yang menangis tu...

Fieza79 berkata...

takleh play sgt slow...tp leh agak...pelajar2 sedih di ari pejumpaan bersama sumer parents...

skrg sekolah2 wt perjumpaan cenggini semata2 nk bg kesedaran pd pelajar...

LYaFRINA berkata...

HUHUU.. KNA TGK SEMULA JA G.. TGU REHAT LU..

Zaidah berkata...

fieza79: kekadang bebudak nie tak sedar ngan pengorbanan mak n ayah nyer...tu yang kena buat kursus motivasi skit untuk diorang

lya: jangan nangis yer lya...

LiLy @ MumMyQiStInA berkata...

Baru dpt Tgk Video ni zai..
Sedihnyer tgk diorg tu semua nagis..sambil peluk2 mak bapak diorg..
Owh..time ni motivasi erk..
Sesuai ngan lagu tu..
sedih..

Zaidah berkata...

lily: jangan nangis tau...mak lily jauh...susah nak pujuk...memang sedih liy..huhuhu

 
Direkacipta Oleh Ibu ComeL