Terima Kasih Rakan Blogger...

20.6.10


Nak update skit untuk n3 kali nie...firstly aku nak ucapkan ribuan terima kasih atas keprihatinan dan doa rakan blogger ...Alhamdulillah firas dah ok...malam semalam aku bawak firas ke hospital...n terus masuk ubat buntut dan dimintak mandikan firas...menggigil firas apabila aku mandikan dia malam2 kat spital tu...balik tu agaknyer dia makin ok sebab malam tadik dia tak berapa bangun n mungkin dia rasa dah ok kot tu yang dia macam nyenyak aje tidur....akupun ambik peluang untuk tidur almaklumlah semalaman tak tidur pantau demam firas....pagi tadik aku tengok dia dah mula nak ketawa n bangun...kurang dah merengeknyer...dan badan dia dah mula berpeluh2....so menunjukkan dia semakin ok..Alhamdulillah...cian kan...hari nie 20 Jun...besday firas yang pertama...appy besday yer firas.....so besday boy demam plak...ibu doakan semoga firas cepat sembuh...n nak jalan rasanyer kot...dua tiga hari nie asyik sebut "atih....atih....atih"
stop dulu...


p/s sorry tak menjengah blog kekawan....everything ok akan aku jengah jugak....

6 conteng-conteng:

LiLy @ MumMyQiStInA berkata...

Alhamdulillah dh sihat..
Mmg risau lah klu anak x sihatkan..

Hepi B'day yer Firas..moga membesar dgn sihat & kuat..& menjadi anak yg soleh..
Sian plak B'day Boy ni x sihat..
Jgn takut mkn ubat tau..! ;)

MAMASYAZA berkata...

alhamdullillah firas dah makin sihat. samala akak pun, kalo anak2 demam, akak yg jadi gelabah semacam, risau, tambah2 sikecik penah kena sawan tarik bila demam panas bulan feb. lepas. so sentiasa berhati2. hari ni pun genap sikecik akak 2 thn 7 bulan.

abah dan mak haqq berkata...

kak zai..
kene admit ke wad ke?

Fieza79 berkata...

alhamdulillah...dh sihat..!
takde pape biyase la tu anak dmm2 ni...

Zaidah berkata...

lily:tulah pasal lily....besday boy tak sihat..so ayah dia belikan kek kongsi ngan abang n kakak dia...sebab diorang niekan satu bulan...sekalikan aje...

mamasyaza: tu lah takut klu panas sangat kena sawan...sebab tu bila dia demam panas aje zai dah mula gelabah..

mak haqq: tak lah lagi...tapi hari tu suhunyer agak tinggi jugak 41.9...MA kata klu still panas hantar spital lagi...tapi dia dah ok...alhamdulillah...


fieza79: bila anak demam kita yang susah hatikan...masa kat spital tu memang ramai yang demam..ade yang kena ambik darah lagi sebab dah demam tak baik2...

Ain berkata...

happy birthday firas.....

kesian birthday boy demam kan.....

moga cepat sembuh hendaknya, nanti boleh potong kek sama-sama....

 
Direkacipta Oleh Ibu ComeL