Apa yang Perlu Aku buat nie...

19.6.10

Petang semalam dapat tahu Firas demam lagi...cepat2 balik....baru last week dia demam...nie dia demam lagi...last month pun dia demam dua kali...macam mana nak buat nie....next week checkup setahunb...mesti tak bleh inject...apa yang perlu aku buat nie...sebab Firas asyik demam aje...tolong....

5 conteng-conteng:

ibu_Arifa berkata...

kesiannyer.. bawak jumpa doktor dulu kak zai. tak berani jgk nak bg pendapat apa2.

LYaFRINA berkata...

BAWAK JUMPA DOC LA ZAI..KALO DEMAM MMG XLEH CUCUK.. BAHAYA.. APA2 PUN BETTER REFER PD Y PAKAR..

LiLy @ MumMyQiStInA berkata...

Yup..betul gak tu Zai...
Bawa jumpa doktor lah..
Tanya pada yg lebih pakar..
Klu demam mmg x leh cucuk lah..
Hope Firas cepat sembuh yer..
Sian dia..

MAMASYAZA berkata...

yup betul tu, cepat2 bwk jumpa pakar, buat detail checkup. macam sikecik akak tu, kalo memula tu demam biasa....sembuh, pastu demam semula, selalunya ada jangkitan kat telinga akibat sesema tak betul2 sembuh. yg penting cepat2 bwk jumpa pakar

Zaidah berkata...

ibu arifa: terima kasih....

lya: biasanyer klu demam memang tak bleh cucuk....

lily:terima kasih lily...

mamasyaza: terima kasih jugak...akan zai bawak jumpa doktor...

 
Direkacipta Oleh Ibu ComeL