CITER DI SEBALIK LAGU PART AKHIR

24.7.10

dia ade beri aku kat ucapan tahniah atas kejayaan aku dalam keputusan STPM....aku sungguh gembira...tak sangka dapat kad daripadanyer....

so aku pun apply untuk sambung belajar.... tak lama lepas tu aku dapat tawaran untuk sambung belajar...so akupun bagitau jugaklah kat dia...pada mulanyer dia pun turut gembira apabila terima berita tu...actually kita orang jarang kuar sama seingat aku cuma dua kali aje sepanjang kitaorang kawan gie dating....tu pun sebab dia nak balik mersing n aku ade turun kota tinggi so naik satu bas....hehehe....

seminggu sebelum besday aku ...aku ade telephone dia....citer biasa aje n dia masih sama....tak ade sebarang perubahan...n dia ade bagitau yang dia ade poskan kad besday kat aku....bestnyer....pada hari besday aku...kebetulan aku dapat card besday daripada dia...terima kasih...n petang tu aku call dia n nak ucapkan terima kasih....n nak bagitau pasal kad yang dia bagi dah sampai...tapi dia macam dingin kat aku...n last skali dia mintak clash...dia kata dia tak setaraf ngan aku...aku tahulah aku bukan anak raja sebab tu ko kata aku tak setarap..padahal ko pun anak peneroka jugak...menyampah aku... aku tak sangka pada hari lahir aku dia nak clash...so aku nak buat macam mana...dah itu yang dia nak...aku terima aje...semoga ko berjumpa ngan orang yang lebih baik daripada aku...

1 conteng-conteng:

LiLy @ MumMyQiStInA berkata...

sesuatu yg berlaku itu pasti ada hikmahnyer..tgklah skrg Zai sgt bahagiakan bersama family Zai skrg.. :)

 
Direkacipta Oleh Ibu ComeL