Firas Ku...

2.7.10

saje nak updatekan citer tentang firas....nak update citer nabilah memang tak ade mood sebab result periksanyer tak membanggakan langsung....huhuhuhu.....berbalik citer firas...lepas baik demam...tak nak makan langsung...bebaru nie ade jugaklah dia nak makan biskut...n nasik skit....at least dia nak makan....

dah pandai menapak 2  3 tapak...pas tu duduk....harap2 cepatlah n lancar firas menapak....dah pandai mengemas rumah...pandai bukak pintu kabinet...keluarkan semua barang....


alamak ibu dah susunlah barang nie...susah nak kemas...

tak apelah kita bukak almari baju ayah ajelah...



tak kuatlah nak bukak....

macam mana nie ibu...macam mana firas nak tolong kemas nie...hehehe

abis dahhhhhhhh

6 conteng-conteng:

rose --{@ ibuRafiq @}-- berkata...

rafiq pon suka main pintu almari..takut terkepit tangan je haihh

LiLy @ MumMyQiStInA berkata...

Firas tgh tlg mama kemas umah lah tu..
Tp bahaya gak kan..takut tgn dia tersepit kat lemari tu..

zue @ annaleeya berkata...

tggulah 2 3 bln lagikkk... firas tlh SEPAHKAN umah..... hehehe!!!!

Zaidah berkata...

rose --{@ ibuRafiq @}--: bebudak nie memang suka sangat main pintu...diorang nie bukannyer tahu klu tersepit kan sakit...

Zaidah berkata...

LiLy @ MumMyQiStInA: memang tengah rajin mengemas tu...

Zaidah berkata...

zue @ annaleeya:sekarang nie pun dah pandai dah skit2 menyepah kan rumah...abis mainan yang kita dah kutip dipunggah dari bakul..

 
Direkacipta Oleh Ibu ComeL