Kasutnyer Besar

12.7.10

sebenarnya dah lama dah aku nak buat n3 nie...tapi hari nie baru aku nak buat....saje aje aku nak upload kan gambar anak sedara aku yang sorang tu (belah aku ler...klu belah asben dah banyak dah anak sedara...hehehe)

minggu lepas aku balik kampung...n aku dapat tahu adik aku n family yang tinggal n bekerja di Temerloh, Pahang pun akan balik jugak...so mesti meriah rumah aku...hehehe....sebab akupun dah lama tak jumpa ngan adik lelaki aku sorang tu....hahaha jom kita layan gambar

nielah anak sedara aku...aku panggil KRISYA...nama penuh panjang sangat...aku tak ingat...




sibuk dia nak pakai kasut mak uda nyer....besarlah krisya...tak bleh pakai....



sama tak muka krisya ngan abbi.... samakan...krisya anak abbi...
(kenapa maklong tak ambik gambar mami...?)



apelah yang abbi n tok ki bincangkan tu...


anak-anak aku pun nak jugak interframe







cantiklah bunga tok wan nie....

15 conteng-conteng:

idah @mama izzya berkata...

aii..zai org mana yek...

sarah shafie berkata...

wahh..gagah berkasa..ekeke..

MAMASYAZA berkata...

akak pun perasan, budak2 kecik suka sgt pakai kasut owang dewasa, macam anak sedara akak tu, jenis gila kasut, pantang nampak kasut cantik kat kedai mesti nak beli, tapi bila nampak kasut owang lain, berkenan sgt nak pakai

Wife Mr.Em ~ Ibu Mr.Aqil berkata...

haaa petik bunga tok wan 2 petik.. jgn x petik.. hehehhee cute le anak akak..

mamalieyna berkata...

budak2 beso ni mmg suke menerai pakai kasut beso2..kan..hikhik..comel jek!^_^

Fieza79 berkata...

mmg kebiasaan bdk suka menerai kasut owg dewasa..!
cute nya naak sedara...muka cam chinese look..!

da tag GA utk u k...

http://fieza79.blogspot.com/2010/07/dinis-4th-giveaway.html

Zaidah berkata...

idah @mama izzya: zai orang mersing...

Zaidah berkata...

sarah shafie: hehehe...sasa sekali...

Zaidah berkata...

MAMASYAZA: mak udenyer kasut tu banyak...tu yang dia geram n try lah tu...hehehe

Zaidah berkata...

Wife Mr.Em ~ Ibu Mr.Aqil: dia blum cuba petik lagi....confiuse nak pilih mana satu...

Zaidah berkata...

mamalieyna: memang comel klu dia pakai kasut...pantang nampak kasut yang cantik pasti dia pakai...

Zaidah berkata...

Fieza79: tima kasih fieza...ade rupa zai tak...huhuhu...

p/s dah lama jugak zai tak join GA...rasa nak joinlah...

rATu kEBaYA berkata...

comel anak buah tu.. suka dia test kasut besar tu ye

Zaidah berkata...

rATu kEBaYA: memang suka....betul dia ...sebab tengok kasut banyak tu yang banyak pilihan tu... :)

aiDieNa berkata...

Budak² kan.. apa org besar pakai sumer dowang nak try.. kita kekecik pon camtu juga.. hehehe

p/s: kat umah akak ada gambar keladi beracun tu.. hati².. bahaya tuk budak²..

 
Direkacipta Oleh Ibu ComeL