Nenek Terbang

29.10.10

orang di sekeliling tidak terkata ape...n ade yang buat2 tak tahu tanpa menolong n membiarkan saja nenek tersebut...

14 conteng-conteng:

Fieza79 berkata...

di mana kejadian tu ye...kesian org tu...kena langgar smpai gitu tkde sape peduli...mana pegi nya sifat kemanusiaan ni...

Shafika Syuhada Rosli berkata...

is that true ??? gile terukkk...

az rina a.k.a jaijina berkata...

tak sanggup lah nak tgok..tp rina dapat rase macam teruk aje kan, hukhuk..

rATu kEBaYA berkata...

alahai... zai akak tak dapat tgk pulak..

chugie berkata...

betul ke ni? ish.. siannye!

|| NaFiRaa || berkata...

ya Allah.. kesiannye~ nape lah boleh jadik macam tu..

Zaidah berkata...

@Fieza79 mcm kat china something like that lah...

Zaidah berkata...

@Shafika Syuhada Rosli tercampak n tak bergerak ajekan nenek tu

Zaidah berkata...

@az rina a.k.a jaijina teruk rina

Zaidah berkata...

@rATu kEBaYA akak cubalah lagi...

Zaidah berkata...

@chugie memang betul...

Zaidah berkata...

@|| NaFiRaa || orang yang langgar tu macam sengaja melanggar nenk tu...

AngahSayang2314 berkata...

biar betul... dia biarkan jer... nenek tue.. kat situ

mamawana berkata...

driver mabuk todi tuu... kalu nenek mesti innalillah .....

 
Direkacipta Oleh Ibu ComeL