DAH SEMINGGU BERLALU.....

29.11.10

dah seminggu dah aku peram....agak baru hari nie aku nak citer....jangan mare....actually pada 20hb november lepas ...merupakan Hari Konvokesyen untuk Tadika Al-Adhwa...so nabil telah menyertai persembahan nyanyian...gambar tak sempat nak ambik sebab sibuk ngan adam.....n bilik untuk majlis tersebut kecil n crowded sangat....sebenarnya majlis tersebut dibuat di Hotel Pontian....

memang best buat kat hotel tapi pada aku yang memang pernah buat program training...bilik yang kecil tak sesuai kerana mesti ramai ibu bapa, anak, abang adik kakak n senang cakap satu family akan ikut...so better buat kat dewan yang lebih besar atau terbuka....maklumlah ramai parents yang bawak anak kecik bila dah bersesak ruang akan menjadik panas....klu diberi borang penilaian memang aku bagi kurang memuaskan...jangan marah yer guru besar n cikgu...klu terbaca kat blog nie...tapi memang hakikatnyer memang macam tu... ramai parents yang tak dapat duduk n keluar bilik....bosan...tapi bleh diperbaiki lagi....

syabas n tahniah kepada pelajar yang berjaya n mendapat hadiah...nabil cuma dapat hadiah tempat pertama untuk kategori hafazan...tahniah nabil..usaha lagi untuk tahun depan...untuk mata pelajaran terbaik tak dapat walaupun ade tiga matapelajaran yang nabil dapat markah penuh semasa dalam peperiksaan akhir tahun....



bosanlah... 

minum dulu.... 


7 conteng-conteng:

mamalieyna berkata...

Tahniah nabil..auntie eina tumpang bangga ni..^_^

Sricahaya berkata...

majlis2 cam ni elok bt di dewan besar jerk...selesa..

Mieja@2001 berkata...

tahniah nabil....auntie tmpang gembira and bangga dgn nabil...:):)

Zaidah berkata...

@mamalieynaterima kasih auntie

Zaidah berkata...

@Sricahayabetul tu...

Zaidah berkata...

@Mieja@2001terima kasih auntie

~Siti Hajar~ berkata...

Tahniah Nabil...dah konvo!

anak sy Dalia konvo 12/11 hr tu, meriah jgk majlisnya, kita pun terhibur dgn persembahan kanak2..comel2 jer..

 
Direkacipta Oleh Ibu ComeL