Mana dah pergi nie...

29.11.10

anak2 aku nger perangai....memang pantang klu nampak kucing ker binatang memang diorang suka....so hari sabtu hari tu ade kucing sesat datang n masuk rumah...apa lagi anak2 aku gie tangkap n buat main...siap bagi ayam goreng n nugget lagi tu..apa lagi seronoklah kucing tu dapat makan...so sharian kucing tu kat rumah aku...maghrib baru dia blah balik...


tengok tu adam pun turut serta carik mana kucing tu....

mana kakak n abang dia gie...dia puna sibuk nak tolong carik kucing tu.....tunggu ADAM...

29 conteng-conteng:

Wife Mr.Em~Ibu Mr.Aqil berkata...

Alalalalal syomelnya.. Budak2 mmg sangat sukakan binatang kn.. Aqil pun suka kucing tp ina x bg sbb dia lelah.. Melalak2 tak dpt main ngan kucing.. ;o)

az rina a.k.a jaijina berkata...

mane aci, adam pon nak ikut gak kakak ngan abang, hehehe..

macam adik rina mase kecik, pntg nmpk kucing dia kelek macam bantal busuk..abis penyek kucing tu..kdang² berebut ngan adik sorang lagi..

erienz berkata...

tertonggeng2 anak ko kak...
lps ni ko blh goreng kfc...he3

LYaFRINA berkata...

lya pon minat sgt2 kat kucing....

asya pon suka gak dgn kucing.. tp baby2 kucing dia nak main tp takut+geli..

Mieja@2001 berkata...

comelnya mereka bertiga:) adam pon pandai nak carik meow cat yerk...hehheheh.....:):)

rATu kEBaYA berkata...

anak akak pun suka kucing.. tapi suka dalam takut... bila kucing dekat mulalah menangis

eT berkata...

bagus sungguh...xtakut kucing heh...

wan nurul hezrina abd halim berkata...

mummy maira singgah cni n follow..erm maira pun suka sangat ngan kucing..kalau jupe siap salam lagi..hehe

rose --{@ ibuRafiq @}-- berkata...

bagusla sukakan binatang..
jgn depa seksa..tulagi naya//:-)

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ berkata...

sayang tol dengan miow2 dia tu ek, balqis pun suka miow2 tau

Zaidah berkata...

@Wife Mr.Em~Ibu Mr.Aqilzai pun tak ade kucing...bebudak nie memang suka ngan binatang...

Zaidah berkata...

@az rina a.k.a jaijinamacam sama aje ngan zai masa kecik2 dolu...huhuhu

Zaidah berkata...

@erienzha'ah...nanti mesti dia bagi kat kucing tu

Zaidah berkata...

@LYaFRINAkucing memang comel lya...lagi2 klu baby..geram...

Zaidah berkata...

@Mieja@2001join ngan abang n kakak sekali...

Zaidah berkata...

@eTpadahal nabil pernah kena gigit kucing pakngah dia...still main jugak

Amy Syaquena berkata...

salam..

bagusnya x takut kucing..amy jangan harap la, amy takut sangat...

Zaidah berkata...

@wan nurul hezrina abd halimalah...comelnyer...siap salam tu...

Zaidah berkata...

@rose --{@ ibuRafiq @}--setakat nie tak pernah seksa...bagi makan lagi ade...

Zaidah berkata...

@♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥bleh lah join kat sini balqis....banyak tau miow kat sinni...

LyNn HaMzAh berkata...

anak lynn jer yang takut dgn kucing...huhuhu...

~Siti Hajar~ berkata...

budak2 mana pun suka dgn kucing ni, sy pon suka tp xblh bela sbb km smua ada asthma...huhu..

ingat lg sblm kawen dulu, kucing sy buat bantal peluk, mlm nk tidur cari kucing wat teman..hehe

|| NaFiRaa || berkata...

olololo... ape yang penting! KERJASAMA!! togeng2 carik kucing punye pasal..kikiki

AshAnas berkata...

kucing, kalau dah biasa bg makan camtu la kan...
cm kucing kami plak, dh boring makan friskies agaknye... ade sekali tu time raya, die bawak balik seketul paha ayam kfc, pastu siap ajak anak2 die gi umah org tu blk... sape jiran kami yg malang itu, ayam kfc kena kebas, huhu....

mamalieyna berkata...

budak2 mmg gitu kan..hikhik..tomei jer! ^_^

yuzie berkata...

hihi..comel jer anak2 akan suka kucing, ank yuzie lak takut ngan kucingg, sama la ngan mamanyer huhuh :(

Ebook berkata...

Lucu anaknyee, sahlam kenal

Lelord berkata...

hehhe tu yg best tu...ni najlaa sensorang jek..asik cari gado je ngan mama

CuTeMiUt78 berkata...

salam singgah sini...
kemain lagi budak2 tu ya

 
Direkacipta Oleh Ibu ComeL