Perempuan Nampak Pusat

8.11.10

semalam asben aku ajak anak aku gie IOI Kulai....nak tengok drift tapi petang hujan...so lepas hujan barulah diorang pergi...aku tak pergi...malasssssss hehehe...

bila balik aku tanyalah kat diorang best tak gie sana...so diorang pun jawab "best"....
" ibu...tadi nabil nampak ade orang pakai baju nampak pusat...."
" lelaki ker perempuan "
" perempuanlah...perempuan nampak pusat tu bahasa inggeris..."
"???????????...bahasa inggeris....???"
mungkin nabil maksudkan perempuan tu mungkin minah  salleh ataupun perempuan tu telah mewarnakan rambutnyer seperti minah salleh.....

itulah gadis litar yang memang sentiasa ada bagi memeriahkan lagi drift supaya lebih berwarna-warni....hehehehe

26 conteng-conteng:

az rina a.k.a jaijina berkata...

tak bagus untuk kesihatan tu, kesihatan mate, kuikui..

idah @mama izzya berkata...

kui..kui..nak tgk mende lain,mende lain plk yg terttengok

eT berkata...

ooo...gadis litar tu yer...apa la anak2 fikir bila tgk eh...

lydzar berkata...

comel je dia describe orangputih as orang bahasa inggeris..kelakar!

Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ tinieƸ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙ berkata...

hihi
baru org men drift tu ada semangat kut hihi

|| NaFiRaa || berkata...

hehehe.. ade pengaruh tidak baik jugak di situ~

rose --{@ ibuRafiq @}-- berkata...

haipppp noti arrrr

Zaidah berkata...

@az rina a.k.a jaijina hahaha

sarah-najwan berkata...

itulah..yg seksi meksi tu rmai yg melayu..huhu

Zaidah berkata...

@idah @mama izzyatu lah buat menyemak mata

Zaidah berkata...

@eT diorang fikir tak cukup baju kot...

Zaidah berkata...

@lydzar dia tak tahu nak cakap....sebab kat sekolahkan belajar inggeris...

Zaidah berkata...

@Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ tinieƸ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙ takut tersalah driftlah plak...

Zaidah berkata...

@|| NaFiRaa || buat tambah dosa...

Zaidah berkata...

@rose --{@ ibuRafiq @}-- cuci matalah auntie....uwahhhhhhhhhh

Zaidah berkata...

sarah-najwan : memang.....gadis melayu yang ramai terlibat

LYaFRINA berkata...

kalo dulu gadis litar kebanyakan org cina j..
skrang org melayu kita pun dh sama.. pakaian pon g2 jugak.. ntah la.. makin menjadi-jadi kan

Fieza79 berkata...

melayu kita sekarang dh tuka jd minah saleh...sekali pndg cm minah salleh..2 kali pndg melayu ghupa nya..hehe

shi3la berkata...

hahaha orang bahasa inggeris..sound like chomel sangat panggil mcm gitew...

mesti seksi sangat tuhh..sampai anak2 pon tegurrr..

Lelord berkata...

hehehehhe

Hamizah berkata...

hahaha..rugi la mama x ikut..

Zaidah berkata...

@LYaFRINA dah lebih truk daripada minah salleh

Zaidah berkata...

@Fieza79 melayupun dah tak macam melayukan...

Zaidah berkata...

@shi3la bebudak sekarang nie lagi pandai daripada dulu...pandai diorang

Zaidah berkata...

@Lelord kelakarkan dia bleh cakap macam gitu

Zaidah berkata...

@Hamizah klu ikut memang sekali nie ajelah...

 
Direkacipta Oleh Ibu ComeL