hee...Grrrrrrrrrrrrrrrr

20.12.10


Aku ngan penuh seronoknyer nak update blog n citer pasal anak2 aku...tup2 aku bukak handphone nak upload gambar yang ade kat situ....tetiba darah aku bleh menyirap satu muka...klu korang ade kat sebelah korang bleh lihat muka aku kemerahan menahan kemarahan.....dah kuar asap dah dari lubang telinga.....


aku carik kat folder photo tak ade gambar...semuanyer telah hancusssssss n telah di delete oleh anak akuuuuuuuuu.....klu setakat gambar diorang tak apelah sebab ade yang dah upload kat photobucket tapi ade gambar pingat tu ......grrrrrrrrrrr.....folder tu empty ....

aku call asben..dia kata dia ade ajar nabil delete gambar yang tak cantik tapi tak tahulah nabil telah delete semua gambar yang ade kat situ.................dah tak bleh kata ape dah....mengetap gigi menahan geram n marah......

p/s gambar pinjam ngan en. google 

20 conteng-conteng:

@e_da berkata...

sabo je la wahai anak

LYaFRINA berkata...

HUHUHU.. SAMA LA MCM Y DLM HP FAIN BARU2 NI.. TERSILAP FORMAT.. HABIS SEMUA VIDEO ASYA TIME KECIK.. IST TIME BLH JLN, BLH BERCAKAP DLL.. SEDIH SGT RASA.. SBB DAH XDE KENANGAN Y NAK DITUNJUKKAN TU.. MMG RASA NK MRH GAK KAT FAIN TIME TU.. MENYIRAP... BERAPA HARI BARU TENANG..

~Siti Hajar~ berkata...

alahai sayangnyer...sabar yer kak...huhu

sy pnh rs camtu, dl hp kn virus, hbs semua gambar hilang..apa blh bt, sy hya mampu huwaaaaaaaa...

rATu kEBaYA berkata...

memang nampak geram tu..

lydzar berkata...

heheh anak2 sekarang..mmg terer bab2 gajet ni..

ummiarissa berkata...

ingat saya jer dapat masalah mcm tu...ada gak geng yang kena...lucukan budak-budak ni.....

Miss Mirror a.k.a Sam berkata...

Ya Allah sedihnyaa...

Citarasa Rinduan berkata...

salam..
kak zaidah..aahai kesiannya..

agaknya anak salah tekan tu..sabor2...

Adem and Cats berkata...

cuba lagi yek :)

erienz berkata...

hahaha..pandainye nabil...
jgn marah2 kak..kanak2 kan suka mencuba

J.M.R berkata...

hehehe..tu perkembangn yg bgus tao..ank2 cepat blajar tu..sabar2:-)

nieda berkata...

sabo ajelah.bila anak dh bijak mmg selalu jadi mcm tu.

Adyshariz berkata...

sabo zai, nmpk dh asap tu..ngehhee...budak2 skrg mmmg bijak2 belaka..

P/s: ade buat tutorial show all tak, blog list kita dh panjang la..tolong

|| NaFiRaa || berkata...

hehehehe.. kena sabor banyak2 ngan anak.. budak2 kalo dapat buat mende baru memang suka..

Hamizah berkata...

wah!tengah berasap nampak..hehehe

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ berkata...

alahai kesiannya, kita pun pernah kena biler time leka dia main hanset tup2 hilang semua lagu kat dalam hanset tu

Sricahaya berkata...

konon2 nak tolong mama dia delete gambar yg tak cantik kot..
rasa sayangkan...

az rina a.k.a jaijina berkata...

hikhik, sabojelah zai..dugaan tu..

Amy Syaquena berkata...

As'salam...

sabar je la dengan anak2 sekarnag nie ...

p/s : jom tinggalkan detail diri di sini

http://sinarraudah.blogspot.com/2010/12/jomm-kongsi-detail-tentang-diri-anda.html

wan nurul hezrina abd halim berkata...

hehe bebudak nie macam2 ada.nak marah dorgpun ada alasan pelik nape wat g2..lucu

 
Direkacipta Oleh Ibu ComeL