Tutorial Show All Blog List

22.12.10

fuhhhhhhhhhh...dah mula skit dah berhabuk rumah aku nie...hehehe...semalam adam demam el....merengek aje dia nak berdukung....demam kena cucuk 18 bulan...ingatkan tak demam...last2 demam jugak....so ade komen yang tak sempat lagi zai nak feedback so jangan marah yer...zai akan feedback cuma kena ambik masa skit..pastu ade kerja lagi...

Atas permintaan adyshariz untuk buat show all bagi blog list dia yang dah panjang tu...agar nampak kemas so zai tolonglah buatkan...senang aje yer sha...tak susah pun tak sampai 1 minit...klu internet oklah...hehehe

Langkah 1.
Gie kat design>senarai blog list kita.....kliklah kat edit so dia akan kuar seperti di bawah...

past gie kat kotak yang warna merah tu....shah pilihlah sama ade nak show 5 ker...10 ker....pastu save....dah siap...blehlah lihat hasilnyer....

6 conteng-conteng:

rose --{@ ibuRafiq @}-- berkata...

semua kawn2 ku ini perihatin

semalam lya dah buat tutorial utk aisha..

bagus2 la korang ni..tolong kwn2 yg memerlukan..i like...:-)

Fieza79 berkata...

tu la semalam Lya tlg..ari ni zai pulak..prihatin tau kwn2 kita ni suma...bangga..!

Adyshariz berkata...

ala sronok la kawan ngan korang ni..sayang ni wey..hehe..zai..nanti mail me tau..i send hadiah tuk u..ngehheee..serius ni ;-)

Zaidah berkata...

@rose --{@ ibuRafiq @}-- kitakan hidup berjiran semaya...klu ade ilmu saling tolong menolongkan dapat pahala...

Zaidah berkata...

@Fieza79nampak jugak n3 lya...tapi bagi tak menghampakan aisha buat jugak...walaupun baru berkesempatan..

Zaidah berkata...

@Adysharizsesama...aishah nak bagi hadiahlah...nak tahu jugak hadiah ape yerk...hehehe terima kasih...

 
Direkacipta Oleh Ibu ComeL