Pintar Menjadik Dinamik....

15.12.10


Pintar - Dari istilah yang dikeluarkan oleh persekutuan Amerika Syarikat, maksud pintar  ditujukan kepada kanak-kanak, pelajar atau belia adalah mereka yang mempunyai potensi dan pencapaian yang tinggi dari segi bidang seperti intelektual, kreativiti, artistik, kebolehan kepimpinan dan juga mempunyai bakat dalam bidang seni dan muzik yang mengagumkan.
Bagi Negara Kanada pula, pintar ditakrifkan sebagai suatu darjah atau taraf keupayaan intelektual yang luar biasa yang memerlukan pengalaman pembelajaran yang berlainan daripada apa yang disediakan di sekolah biasa untuk memenuhi tahap keupayaan akedemik dan potensi mereka. 
Dinamik pula - Perubahan dan kemajuan yang pesat bagi mencipta kejayaan

tapi sebenarnyer aku baru aje tengok penempatan kelas baru nabilah untuk tahun 2011...sebelum nie nabilah kelas 1 Pintar so untuk tahun 2011 nabilah di tempatkan 2 Dinamik...Tahniah untuk Nabilah...dapat kelas depan skit...lepas nie kakak kena berusaha lebih keras lagi yer...jangan nak tengok kartun aje....

14 conteng-conteng:

LYaFRINA berkata...

tahniah..
sbg ibu.. sememnagnya kita happy sgt2 melihat potensi ank2 kita kan.
harap2 asya pon mcm ni.. berjaya dlm pelajaran n agama..

mamalieyna berkata...

jln2 sini..

huhu..byk dh ketinggalan tutorial dr zai..harus flashback balik nnti ni, tp dr rumah la..huhu..

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ berkata...

kita suka blog zaidah ni banyak lain dari yang lain leh tak nanti wat tutorial cam ne nak wat template then scrollcamni, dulu pernah wat tapi dah lupe plak

Fieza79 berkata...

best je kalu anak2 pintar dgn snri nya...huhuu setakat ni maseh boleh di bangga kan la pencapaian anak2...

LyNn HaMzAh berkata...

wah bagus nie...tahniah untuk kakak...

Zaidah berkata...

@LYaFRINAinsya Allah lya...cuma anak2 nie tak bleh dipaksa...kita kena lihat kecenderungan dia kat mana...yang lain tu kena guide aje..

Zaidah berkata...

@mamalieynableh eina...jangan lupa buat tau...hehehe

Zaidah berkata...

@♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥terima kasih anje...bleh...klu ade mase zai akan buat tutorial tentang tu...

Zaidah berkata...

@Fieza79alhamdulillah fieza....memang itu yang kita semua mahukan sebagai parents...semoga diorang nie terus berjaya...

Zaidah berkata...

@LyNn HaMzAhterima kasih auntie...

sarah-najwan berkata...

samolah kito...anak saya pun gtu..

saya kene buat sesuatu nih thun depan..jom kita..

~Siti Hajar~ berkata...

tahniah kakak dpt naik kelas, smga terus sukses tau..

Zaidah berkata...

sarah-najwan : jom kita menjayakannnyer...

Zaidah berkata...

~Siti Hajar~ : terima kasih auntie....

 
Direkacipta Oleh Ibu ComeL