Tolong Sampai Basah

27.12.10






Anak bujang aku yang rajin menolong

17 conteng-conteng:

mamalieyna berkata...

wow makin cun dan advance la umah dia! jeles ni..hehe..tak sempat nak apply lg tutorial zai ni..huhu..

waaah rajin nak bujang sorang ni!

Fieza79 berkata...

wahh baru nmpk anak teruna zai ni...rajen ye...hehee

AngahSayang2314 berkata...

kadang2 tue seronok kalau si kecil menolong tapi kalau kita dah penat jd tak seronok kalau dia menolong menyepahkan lagi hahaha


p/S: terlalu sibuk sebelum nie tue yg tak kesempatan ke sinii apa pun miss uu kak

Diana berkata...

Its nice post..... ^_^
visit me back, many information on my site ^_^
visit my guy's :)

|| NaFiRaa || berkata...

rajinnye tolong ibu dia~ :)

aye-na berkata...

ololo..comelnyaa

MéuzAngelo™ XXIII berkata...

dah besar nnt mesti rajen tolong org ni.. :)

Miss Mirror a.k.a Sam berkata...

Ollololoooo tomeinya iaaaa!!!!

ibu_Arifa berkata...

budak comey yang makin rajin menolong yer..good boy lah dia nih.

Zaidah berkata...

@mamalieynatak ape eina..zai ade letak kat sidebar untuk rujukan bersama....

memang tengah rajin nie eina..rajin mengemas....hahaha

Zaidah berkata...

@Fieza79ha'ah...lama tak update tentang diakan...

Zaidah berkata...

@AngahSayang2314betul tu angah...kekadang jadik geram plak...sebab tolong menyepahkan...

Zaidah berkata...

@|| NaFiRaa ||anak teruna contohlah katakan...hehehe

Zaidah berkata...

@aye-naterima kasih

Zaidah berkata...

@MéuzAngelo™ XXIIIamin...

Zaidah berkata...

@Miss Mirror a.k.a Samterima kasih....

Zaidah berkata...

@ibu_Arifableh tak kenenkan ngan dalila...hehehe...

 
Direkacipta Oleh Ibu ComeL