Tutorial Buat Link Berkelip-kelip

29.12.10

Hari ini aku nak ajar plak macam mana nak buat link kita berkelip2 atau cantiklah....so caranyer senang aje...

Langkah 1
korang gie kat


design>edit html 
pastu carik kod 
pastu korang pastekan kod nie
 di atas kod

Langkah 2
korang bleh pilih animated yang korang suka daripada glitter-graphics atau mana2 hanya dengan menggantikan URLnyer aje..sebagaimana yang telah aku warnakan merah...

DAH SIAP..... 

Terima Kasih kepada blog TEKNIK BUAT BLOG atas tutorial ini...

6 conteng-conteng:

Amy Syaquena berkata...

thanks sharing..

nursalwa berkata...

bestnya.. byk tutorial saya blajar.. akak, bleh x ajar mcmaner nak wat autopublish entry dgn nak wat sticky entry..

rATu kEBaYA berkata...

thanks... bagus ni..

LYaFRINA berkata...

bestnyer!!!

AngahSayang2314 berkata...

manayer kelip2 tue kak zai...


p/s: apa pun jom main teka2 mana tahu luck dpt hadiah

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ berkata...

best2 kalo ada lagik leh la share k

 
Direkacipta Oleh Ibu ComeL