Hampir Menangis Atas Kecuaian Sendiri...

25.1.11

Aku memang hampir menangis bila blog kesayangan aku kosong hilang segala widget n yang tinggal hanyalah n3 aje....ini semua gara-gara kecuaian diri aku sendiri terdelete widget n terus save....memang meraung aku.....nak buat macam mana aku terpaksa privatekan blog aku n mulakan daripada A to Z ...mintak maaf andainyer aku tak melawat blog korang....

yang paling aku sayang kat widget aku tu adelah blog list....so aku ambik masa 2 hari untuk kumpul balik blog list tu...so mohon kerjasama kekawan rakan blogger..tolong check yer manalah tahu nama blog korang tertinggal atau aku lupa nak masukkan....klu tak ade silalah tinggalkan alamat blog korang kat komen box yer....terima kasih.....

p/s nak mulakan aktiviti BW yang telah beberapa hari ditinggalkan...dan harap korang suka ngan blog baru aku tu yerk....berpeluh ketiak aku nak siapkan....

37 conteng-conteng:

mamalieyna berkata...

aduhai..kalau eina pun hampir menangis gak..huhu..

url eina :
http://mamalieyna.blogspot.com

nursalwa berkata...

nama blog saya ader dlm bloglist ibu² bf.. tq yea.. hehehe

Sricahaya berkata...

siannya...mesti rasa cam nak nangiskan..huhu

dah penah jadi cam ni sekali..tu yg cam fobia jerk nak bt pape..hahha

dinor's family berkata...

imah pun dpt rasa apa yg zaida trasa...imah lu anak yg sulung suka main fon ibu...habis suma tdelete kosong memory dr thn2005..dia delete all...hu..hu...sygnya xde kngn ain kecik2..xde save kat na2 lak tu....cantik blog baru...

LYAfrina berkata...

pttla zai...
lya tgk lama sgt x update.. tp sib baik semuanyer dh ok kan...
jgn lupa link lya :-

http://cahayahatiku-lyafrina.blogspot.com/

ab@h_Izz berkata...

tulah kan!..terlajak tulis boleh padam...tapi tersilap tekan detele..cam nilah jadinya..

apa2 pun,,tahniah dpt beroperasi semula..

rATu kEBaYA berkata...

huhuhuhu.. tumpang nangis jugak.. sbb akak terpaksa draft semua n3 lama akak.. sebab ada spam huhuhu.. sambung nangis..

|| NaFiRaa || berkata...

fuh~ nasib baik n3 dia masih ade~ kalo x lagi sedihkan~ ape2 pon nih url blog saya..

http://lovenafira.blogspot.com/

sarah-najwan berkata...

saya penah jadi gini
gara2 nk tukar template..

pastu xnak dah pandai2 nk tukar..hehe

seb baik awk terer gak dlm hal ini kan..

adianiez AIDA berkata...

nasib baik la zaidah cerdik pintar IT. kalu aida, mahu nyer kosong blog. tak reti!!!

Cik Jue berkata...

patut lah duk cari mana zai rupanya ada masalah ...semalam bukak blog za tak boleh bukak pulak..
nasib baik pandai buat semula kalau jue meraung je kat situ...

Fieza79 berkata...

tu yg takut nak godeh2...hadoi mau tak lena tido malam kalau jd problem kat blog..huhuu

http://fieza79.blogspot.com/

Nida berkata...

Salam...

Alhamdulillah, Zaidah masih ingat kat Nida..... lama tak bersembang di alam maya :)

Momma Mia berkata...

thanks sis
nama blog ada dlm blog list...
memang dugaan... cheers ek!

Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ tinieƸ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙ berkata...

aku serik nak adjust2 blog ni sebab itu la

2 kali tau blog list aku hilang
sebab tu la blog aku masih zaman tok kaduk lagi
hehehhee

Citarasa Rinduan berkata...

kak zaidah..
thanks yer...
dah bw blog ayu kan>
ayu dah lihat ayu di blogslist kak zaidah


thanks laling......
nice blog...lebih kemas dan tersusun

Zaidah berkata...

@mamalieynaklu bleh nak meraungkan eina....

Zaidah berkata...

@nursalwasesama...

Zaidah berkata...

@Sricahayaitulah tangan gatal mengedit...padan muka...huhuhu

Zaidah berkata...

@dinor's familyhandphone bebaru nie anak2 delete....nak meraung jugak...terima kasih...

Zaidah berkata...

@LYAfrinalya nyer mesti ingat...takkan lupa plakkan...

Zaidah berkata...

@ab@h_Izzterima kasih....kalau dah terdelete kena buat baliklah jawapnyer...

Zaidah berkata...

@rATu kEBaYAciannyer ko kak....sabar ajelah...jom kita nangis sesama...

Zaidah berkata...

@|| NaFiRaa || terima kasih nafira...

Zaidah berkata...

@sarah-najwanadelah sikit.....

Zaidah berkata...

@adianiez AIDAtak tahu nak mintak tolong ngan sape....dalam keadaan sedih buat balik...

Zaidah berkata...

@Cik Juezai buat private sebab under construction pasal tulah...

Zaidah berkata...

@Fieza79betul tu fieza....mahu tak menangis....makan masa jugak nak buat balik tu...

Zaidah berkata...

@Nidaalhamdulillah ingat lagi...

Zaidah berkata...

@Momma Miabetul tu alin...sabor ajelah...

Zaidah berkata...

@Citarasa Rinduanterima kasih ayu....ayu blog takkan akak lupa...

Zaidah berkata...

@Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ tinieƸ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙baru padan muka sendiri kena macam niekan...hehehe

Miss Mirror a.k.a Sam berkata...

Zai... pasti ada hikmah atas kehilangan widget2 semuanya tu.. now, I tengok blog u jadi ringan loading... Itu la hikmahnya. So.. be happy.

@e_da berkata...

huhuu sib baik leh recover..sayangnya..jangan lupa blogida tau..blogzai mmgcantik.. suka sgt tengok

wan nurul hezrina abd halim berkata...

tulah bahaya kalau save terus..nurulpun arituh dok godek2 pasal coding wat read more tah mcm mana terdeleteke aperker sampai semua entri ilang..takde langsung..gilalah.takut

so nnt masuk nama nurul tau kat bloglist=)

wan nurul hezrina abd halim berkata...

lupa kasi alamat
hezrina1983.blogspot

masuk kat ibu2 yang cumil..hikhik perasan plak

Sapura Sakura berkata...

Walaupun aku tak pandai blogger cam ibu comel, jangan lupa masukkan blog aku sekali sapurasakura.blogspot.com

 
Direkacipta Oleh Ibu ComeL