Lembu Unicorn Memang Wujud

28.1.11


Memang aku tak sangka rupanyer lembu unicorn yang macam citer2 dongeng tu memang wujud sebenarnya....aku dapat nie daripada email yang baru aku check tadik...






15 conteng-conteng:

Aida Awie berkata...

xsangka betul2 wujud unicorn tu kan? subhanallah...

lydzar berkata...

aiks..3 tanduk ke tu? indahnya ciptaan allah :)

+qAsiH naDiRa+ berkata...

tak sangka nye~

Amy Syaquena berkata...

Subahanaallah indah sungguh ciptaan allah..

Normaliza berkata...

eh..ada 3 tanduk la..besar sungguh kekuasaan Allah kan

nabilah_2908 berkata...

biasanya kuda unicorn..kali ni lembu lak..?

sy rasa kan...di kacuk benih lembu dgn kerbau kot..tk pun seladang..

2 yg dpt ank mcm ni...tp sygnya cacat..tanduk tumbuh sebelah je..huhu..

memandai je buat andaian kan..? (^_^)

jom ke APA KATA HATI pulak,
AYAT 1000 DINAR

azian berkata...

salam kenal...
sy pun ade terfikir seperti nabilah tapi Allah Maha Mengetahui

Magrib berkata...

entry anda cool lah!.. blog anda sungguh menarik buat saya tertarik.. suka dan follow anda

Ini entry terbaru saya..
Cara cepat tingkatkan traffic
(menarik) Kisah Tan Sri P.Ramlee Terbongkar!
Nak Tahu Berapa Nilai Blog anda??
Skuad MALAYSIA berjaya Benam CHELSEA 3 - 0 
Mari lah ROGOL saya!

|| NaFiRaa || berkata...

sangat menakjubkan ciptaan tuhan kan~

ciK mOt ©™ berkata...

ni gambar benar ke ni???

mamalieyna berkata...

eh...sgt menakjubkan! takut aa tgk lembu ni, seram membayangkan kalo kena sondol..huhu..

sarah-najwan berkata...

kalu unicorn tu kan kuda rasanya...heehe..

ni pom kira lembu ajaib sb tanduk kat tengah...

MamaYatie berkata...

eh..bukan ke kuda yg unicorn tur...

Ibnu K berkata...

Subhanallah, macam tak percaya je.. Tp cuba buat kajian, kuda incorn ada ke tak?? Hehehe

Ogy berkata...

ohhh memang ade ek....ke lembu klon tu...

 
Direkacipta Oleh Ibu ComeL