Berjimba .....Memang Bertuah

3.3.11

Memang lama nak buat n3 ...kononnyer nak update kat rumahlah tapi tak sempat3 aje...so pada hari sabtu lepas HQ Club ade buat Family Day....so macam biasalah...aku tak bawak keta so asben gie hantar...n aku tak bagi bagi asben join...aku suruh dia gie kerja lepas hantar aku....hehehehe....nakalkan....aku cuma bawak nabilah n nabil aje...adam aku hantar nurseri...lain kali ibu bawak adam plak yer...
so aktiviti tu berlansung di Starhill Gold & Country Club....kat area kempas sana...




pemandangan kat taman air....aku antara yang awal datang...so anak2 tak sabor nak main air...




nabil yang tak sabar nak main air.....

kakak pun sama

pagi tu ade aktiviti sukaneka untuk anak2....pada mulanyer nabil n nabilah tak nak join tapi aku kata nanti bleh dapat kaler so diorang teruja untuk join...






yang ini ibu diapun terjoin sekali....hahaha



lepas sukaneka aktiviti untuk diorang adik beradik ape lagi bermandi manda...


lepas mandi ada acara cabutan nombor bertuah di samping makan tengahari...
so aku dapat oven ...


anak2 aku disamping stationary yang diorang perolehi..


lepas makan sibuk nak mandi lagi...aku tak benarkan sebab cuaca yang panas terik....


Lepas tu ape lagi balik.....

35 conteng-conteng:

Fieza79 berkata...

best nya dpt berjimba jimba di situ...happening habis la..

rATu kEBaYA berkata...

seronoknya... mandi2 best

cik dah ganu kiter berkata...

beshnyer....

skali skala berseronok

ibu qaleesya berkata...

bestnyee.. teringat dulu saya pernah g starhill ni dengan kakak. dulu masa form 4..hehhe

Ummi Ummair berkata...

seronoknyer main air abg n kakak..

Normaliza berkata...

sesekali berjimba seronok gak kan..

~aSFaLiZa~ berkata...

wah best nya dpt bersuka ria. msti penat n gembira kan

~Siti Hajar~ berkata...

Bestnyer dpt bjimba gitu, anak2 pn happy jer...

Zai btuah hr tu yer, dpt oven gitu...best..best..

cuaca panas skrg ni, nk bwk anak beriadah susah kan..

kella berkata...

happening sungguh! :D

Izan Ishak berkata...

seronoknya...siap dpt mcm2 hadiah lagi~

dinor's family berkata...

seronok la budak2 tu dah dpt main dpt hadiah lg la seronok tu.......betuah anak2 zaman skrg kn....

LyNn HaMzAh berkata...

kat starhill nie orang luar leh masuk x? brp ek bayaran dikenakan...teringin nak bawa qistina gie sana...

Intan berkata...

Seronok nya dua beradik nie berjimba-jimba...dpt hadiah lg tu ;)

Amy Syaquena berkata...

seronoknya main air ye..

p/s: jemput join contest sinar raudah

AngahSayang2314 berkata...

wah lepas nie x yah lah beli oven kan?? leh buat cup cake angah hehehe...

kak gugurl kalau nampak air tue mesti tak duk diamnyer

Hafriz Mohamad berkata...

Wah..bez nyer.. hehe.

emm.. nk tanye ckit. klau ltakkan ads adverlets dgn nuffnang skali... duit die brjalan x?

mamalieyna berkata...

waaah bestnyer..kami tak merasa la..hu~

masing2 dpt habuan syok la..^_^

Zaidah berkata...

@Fieza79memang seronok fieza....

Zaidah berkata...

@rATu kEBaYAmemang seronok cuma cuaca waktu panas terik..

Zaidah berkata...

@cik dah ganu kiterjomlah cik dah join..

Zaidah berkata...

@ibu qaleesyalepas nie bleh bawak anak2 plak...

Zaidah berkata...

@Ummi Ummairklu adik ikut sekali tentunyer meraung nak main air...

Zaidah berkata...

@Normalizabetul tu...

Zaidah berkata...

@~aSFaLiZa~penat tapi seronok.... :)

Zaidah berkata...

@~Siti Hajar~terima kasih hajjar...masa tu pun tengah panas...habis berbirat muka diorang nie

Zaidah berkata...

@kellajom join...

Zaidah berkata...

@dinor's familybetul tu...

Zaidah berkata...

@AngahSayang2314orang luar memang bleh masuk....bawaklah qis gie sana mandi..

Zaidah berkata...

@Intanyang best tang mandi n dapat hadiah tu...

Zaidah berkata...

@Intanyang best tang mandi n dapat hadiah tu...

Zaidah berkata...

@Amy Syaquenazai akan jenguk ke sana yer amy...

Zaidah berkata...

@AngahSayang2314bleh angah....kena review angahnyer resepi dulu...

Zaidah berkata...

@Hafriz Mohamadjangan jeles...

Zaidah berkata...

@mamalieynatak kiralah kecik ker besar ker yang penting diorang happy..

mamaqari berkata...

wah seronoknyer...masing2 dpt hadiah plk tu..btw tmpt ni kt mana ye?

 
Direkacipta Oleh Ibu ComeL