Bengkek n Bengang betul....

16.4.11

Bengkek betul ibu bila tetiba aje blog ibu jadik carca marba kerana gara-gara photbucket under construction ....semua gambar yang ibu upload menggunakan photobucket hilang.....n ibu ambik keputusan untuk privatekan blog untuk seketika...mintak maaf yer kekawan andainyer tak bleh nak masuk blog ibu....dekat seminggu jugak ibu private kan...ibu nak betulkan sempat buat skit2 aje...yang lain memang tak sempat...so hari nie..ibu ambik keputusan untuk buat baru secara sepenuhnyer....baru siap.... so ibu tak upload kat pb lagi....macam serik....huhuhu...

20 conteng-conteng:

Syuk Ry berkata...

x pnah upload kt photobucket agy..

Nur Hawa Mohd Zin berkata...

owh patut la..awe pernah jdi semua list blog hilang gara2 tukar background...

CiK Jue aka ibu FarisYah berkata...

huhuhuhuhu parah betul kalau jadi mcm gitu..

EIJAM'S FAMILY berkata...

huhuhuh xdeler.. ceria jerk blog nie...

yanti isa berkata...

akak pun dah tak guna photobucket lagi ...ambik gambor dari fb je ... harap2 fb pun tak menggong in future.

lydzar berkata...

patut la nak masuk sini last week takboleh. di privatekan sbb under renovation rupanya :D

Adyshariz berkata...

byk keje gk tu zai..sabor ye.. maunya x tensen...huhu

♥MAMASYAZA♥ berkata...

a'ah betul, ari tu photobucket ada buat hal, habis gak icon cute kat blog akak

~Siti Hajar~ berkata...

sy pn xpnh guna photobucket lg..

Zaidah berkata...

@Syuk Rysenang nak simpan gambar kat situ...

Zaidah berkata...

@Nur Hawa Mohd Zinbtul tu ase...jadik haru biru...

Zaidah berkata...

@CiK Jue aka ibu FarisYahmemang parah terus pengsan....huhuhuhu

Zaidah berkata...

@EIJAM'S FAMILYini selepas berpeluh ketiak membuat balik...

Zaidah berkata...

@yanti isaharap-harap macam tulah kak..

Zaidah berkata...

@lydzarbaru semalam buat sepenuhnyer..

Zaidah berkata...

@Adysharizmemang tension....buat skit2...

Zaidah berkata...

@♥MAMASYAZA♥mesti geram kan..

Zaidah berkata...

@~Siti Hajar~klu nak guna bleh ...hehehe

hezrina83 berkata...

mmg suka nengok blog akaknie...cumil sentiasa..kalau nurul mmg tak getilah den nak menghiasnyer..takut jadi salah pada codingker aper..kadang2 bila mslahngan sesuatu webtuh effect link ngan kiter gak yang gunanie kan..takoot..serik dah rasa blog ilang arituh..huhu

♥ Mrs.Eady ♥ berkata...

padan la hari tu x bleh masuk..ingtkn ku kene block!hehehehe...:)

 
Direkacipta Oleh Ibu ComeL