BF....Superman dan Anak Kambing Style

5.4.11

Tentunya ibu-ibu yang BF mesti menghadapi pengalaman n kenangan yang lebih kurang sama...Alhamdulillah ibu masih lagi BF kan adam hingga kini..... daripada anak sulung...kedua n ketiga nie...ibu rasa style diorang nie menyusu sama aje...bila semakin besar n semakin banyak akalnyer style sewaktu BF semakin pelbagai...

ade yang style superman....
mana tak macam superman bila menyusu macam nak terbang....atas badan ibu...yang penting mulut tu dapat menyusu.....


ade jugak style macam anak kambing (itu nabil yang cakap)..hehehe....
mana taknyer bila ibu duduk kat kerusi aje...tetiba aje adam datang selak baju terus hisap susu sambil berdiri plak tu......

ada kalanyer kerjanyer asyik menukar2 breast aje kerja nyer....

yang terbaru nie adamnyer style bila menyusu...tangan yang satu lagi tak reti nak duduk diam...menjalar dalam baju ibu....lepas tu siap menggetel nipple ibu...habis digentel...dipicit plak...adussssssss sakit......bila ibu marah...dia merajuk nangis...tendang2 tak nak menyusu....ape nak buat supaya jangan bagi adam memicit nipple ibu...sakit woo.....

22 conteng-conteng:

rose --{@ ibuRafiq @}-- berkata...

ahahah kelakor lak
si rfaiq if nak meraba nips sorryyy..ibu tak kasi can sbb skang kan tengah preggy,..skit woooooo

tapi aksi otomen, superman & segala2nye adela..cam kalkor kan ahaha

mama iris berkata...

mmg sume budak camtu ekk....tertonggek2 kdg2 tapi mulut x lepas gak....siap kalo org bercakap kat belakang nak gak toleh tapi mulut dok tarik nipple ibu dia pjg2....hhahaha....sakit wooooo.....

**btw,x de la lembap sgt page loading ok je....depends on internet speed kot zai..

ainnoraini berkata...

mcm ragamkan anak2 ni..

tibe2 jer teringat mase anak mase kecik2 dulu menyusu ni...

dah lame tak de anak kecik...tak ade susu dah...

~Siti Hajar~ berkata...

ekekekek...sama la kita, mcm2 style anak2 tjk bila myusu, Danies pn suka picit2 nipple time myusu, mmg sakit tp xleh marah, klu marah dia gigit nipple yg sdg dia isap tuh...adessss!!! tp pas gigit dia cium2 plk kita ni konon2 pujuk blk lor...hehe

mamalieyna berkata...

aduyai....tp mesti bestkan ada pengalaman ni..eina tak merasa sbb dak arif kejap je BF..hu~

ayu berkata...

zai, hehe...ayu pun alami pengalaman yg sama..macam2 aksi dibuat oleh danial..huhu..sabar je la...la ni kalau bf kat luar, mmg kena cari nursing room la..

sarah-najwan berkata...

hahhahaa..alangkn sarah yg umo 2 thun 3 bulan pom asik nok meng0p#*k ajo..ki3..

susunya dah xde pom..tapi asyik nk bergayut jugak..dorang ni bukan ape..rindu kot nk ngisap..hehheee

Ummi Ummair berkata...

hihihi..sebijik mcm ummair jgk.mmg bdk2 cam tu kn.pstu 'n' tu bkn dia picit je, tp dia tekan2 kasi msuk ke dlm.pusing kanan kiri wat bulatan.klau nk toleh tgk tv, bkn dilepaskn, ditariknya sekali en 'n' tu.huhu..

Sitisifir10 berkata...

Aritu Ahmadi pun suka menggentel...tapi tiap kali dia buat saya turunkan tangan dia sbb sangat geli OK..lama2 tabiat tu hilang sendiri..hehehe

|| NaFiRaa || berkata...

hehehe.. walaupon x merasa pengalaman tuh sebab anis BF kejap jek.. tapi tetap terasa kegelian itu.. kekekeke

Zaidah berkata...

@rose --{@ ibuRafiq @}--memang kelakor....memacam aksi yang dorang bleh buat....kreatif

Zaidah berkata...

@mama irissama macam adam...suka tarik nipple tu pepanjang....kekadang dia kemam aje dalam mulut...

* internet kat sini kot yang lembab...

Zaidah berkata...

@ainnorainikenangan terindah yang hanya dapat dirasai oleh ibu yang bf ajekan...

Zaidah berkata...

@~Siti Hajar~klu adam bila kita marah dia nangis...lepas tu zai masukkan lagi nipple dalam mulut diamlah...hehehe

Zaidah berkata...

@mamalieynaklu ayep dapat adik...eina cuba bf lama skit...seronok eina...

Zaidah berkata...

@ayubetul tu ayu...kekadang naik malu plak sebab klu time dia nak menyusu...terus nangis n selak2 baju...hehehe

Zaidah berkata...

@sarah-najwanmungkin jugak kot....rindu ngan nenen...

Zaidah berkata...

@Ummi Ummairtu yang selalu adam buat...memula tu dia pegang..gentel lelama dia gie picit sekuat hati...memang sakit....

Zaidah berkata...

@Sitisifir10macam satu kemestianlah...dah try turunkan tangan...adam bleh nangis....nak jugak gentel

Zaidah berkata...

@|| NaFiRaa ||tak lama lagi baby kuar...zura kena bf lama skit....baru rasa pengalaman tu...

eB ezrin berkata...

ishhh mmg sakit... paham sgt2... hu2

hezrina83 berkata...

sakitnyer..dah rasa dah..tapi tulah mcm2 gaya ek budak kalau dah besar nyusu..hikhik..takpe2 besok2 kalau adam tak degar kata babab dia..

 
Direkacipta Oleh Ibu ComeL