Pendedahan Video Seks Ketua Pembangkang

5.4.11

Rasa sihat skit hari nie...pergi kerja...semalam dah MC....kat tempat kerja...Pepagi lagi diorang kat opis dah memperkatakan tentang video Ketua Pembangkang tu....terutama sekali bila dah menjadik tajuk besar di dada akhbar....n ibupun tumpang sekaki untuk melihat video berkenaan ...walau bagaimanapun video yang terdapat di Youtube telah di remove atas faktor2 keselamatan....

KUALA LUMPUR: Satu klip video seks yang dikaitkan dengan seorang pemimpin pembangkang didakwa sudah dimuat turun ke laman web YouTube dan beberapa laman blog sejak tengah hari semalam.

Dalam klip video selama satu minit 47 saat itu memaparkan tiga individu iaitu dua lelaki bersama seorang wanita dalam sebuah bilik sebelum seorang daripada lelaki terbabit keluar.


Di awal permulaannya, seorang wanita lengkap berpakaian duduk di sisi katil sambil dua lelaki seorang daripadanya bertuala berbual ringkas sebelum lelaki itu keluar.

Kelihatan selepas itu wanita terbabit memakai tuala. Sebelum klip itu berakhir, lelaki bertuala berkenaan memeluk wanita terbabit.


Bagaimanapun, klip video hitam putih berkenaan hanya sebahagian daripada rakaman klip video selama kira-kira 23 minit.


Sebelum ini kecoh apabila tiga individu dikenali sebagai Datuk T menayangkan satu klip video didakwa membabitkan seorang pemimpin pembangkang kepada beberapa wartawan dan editor kanan akhbar.

p/s : ibu tak berani nak komen ape setelah melihat video berkenaan...so baik ibu buat bw kat blog rakan2 ibu yang tersayang...

8 conteng-conteng:

Amiizaa2001 berkata...

zai,dah makan ubat? take care yer...

zai, ada kebenarannya ke video tu?huhuhu

|| NaFiRaa || berkata...

nampak sungguh ke muka2 org dalam video tuh?? kikiki.. tetiba plak bzbody..kikiki

Nur Hawa Mohd Zin berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
etiey.com© berkata...

hmmm dah makan ubat ke? hmmmm tang video ni cam tak percaya sgt tp ntahlah... hehe zaman canggih

Nur Hawa Mohd Zin berkata...

susah skunk ni..macam2 hal berlaku..lebih2 ag bile dah nak pilihanraya ni

eT berkata...

tu la...tgk rata2 sume cite pasal video tuh...
xsanggup nk bukak tengok..huhu

TUNGKU MODEN / BANTAL PANAS
SET TILAM SEJUK
Tommee Tippee: Closer to Nature PP 9oz - BPA FREE
TUNGKU BAYI

Amy Syaquena berkata...

Amy dah lihat semalam tapi x berani nak buat andaian sendiri..kita tunggu dan lihat je la keputusanya nanti

hezrina83 berkata...

macam2 ek dunia politiknie=)

 
Direkacipta Oleh Ibu ComeL