Bila Ku Sedari Diri Dihargai...

1.4.11

Tajuk macam lirik lagu kumpulan Ukay's .......hehehe....actually nak ucapkan ribuan terima kasih kat eb atas kerja keras beliau membuatkan award untuk rakan blogger yang terpilih aje tau...hehehe....so untuk tahun nie ibu dah dapat dua award very2 special yang dihadiahkan oleh eb....jadik award nie memang tak bleh dikongsikan ngan orang lain...sebab eb buat untuk individu aje tau....apa-apapun terima kasih eb...




10 conteng-conteng:

Zue AnnaLeeya berkata...

mmg rajin eb nih kan??? zue pon dpt gak... cute jer kan award dia..

dinor's family berkata...

betuahnya...

Faezah Hannah Al Baj berkata...

taniah~ :)

AngahSayang2314 berkata...

bertuahnnyerrrrr

sarah-najwan berkata...

taniah dpt awards..

Tupperware Lover berkata...

nice blog!! siap ada tema princess lagi... :) sonoknya dapat award. ni time buat entry ni mesti tengah dok layan lagu ukays yer... hihihihi

LiLy @ MumMyQiStInA berkata...

Baca Zai punya N3 nih..baru lily perasan..lily pon dpt gak award nih.. ;)

Citarasa Rinduan berkata...

tahniah..
ayu tumpang happy

ct N honey berkata...

bestnya dapat award....saya baru dpt satu....

Sky Before Pinky berkata...

tahniah..tahniah..dapat award yang sangat comey

 
Direkacipta Oleh Ibu ComeL