Kerana TERLEPAS....Sinar FM

26.4.11

On they way nak gie kerja sama layan radio sinar...hari tajuk perbincangan diorang adelah Kerana Terlepas....n Dj jemputan hari nie adelah Nora Danish....

So berbalik kepada tajuk Kerana Terlepas....semalam ibu telah terlepas jalan sewaktu balik dari kerja....ayah telefon ibu bagitau yang jalan kat Senai jammed so ibu ambik alternative untuk ikut highway Skudai n turun kat Senai....kerana ibu telah terlepas pandang...ibu telah terlepas untuk exit kat Senai...n ibu pun exitlah kat persimpangan Kulaijaya...punyalah jauh...nak patah balik....alhamdulillah on the way balik tu ibu sempat isik minyak klu tak mungkin tersadai kat hway tu....untuk perjalan balik aje semalam 40++km ibunyer jauh....gara-gara nak elak jammed ibu TERLEPAS jauh n ibu rasa baik ibu merempuh aje jammed tu...daripada ibu terlepas jauh macam tu...huhuhuhu......sudahnyer lambat jugak ibu sampai rumah....

14 conteng-conteng:

sarah-najwan berkata...

kalu lalu h/way mmg camtu..
mata kene perati je takut terlepas..

bukn mcm jln biasa..bole patah balik dgn mudah..hehe

Amiizaa2001 berkata...

waaaaa jauhnya makan angin hikhikhikhik..

♥MiZz-siHa♥ berkata...

huhuuhu..klau terlepas kat highwy,mmg ssh la nak cr jln pusing blik kan..

ayu berkata...

huhu..pernah gak terlepas satu simpang exit highway sekali tu..memang jauh utk patah balik..

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ berkata...

nak buat mcmanakan...dah terjadi dah pun..

sinar FM memang best...

..:: k i n a k O y u @ m a m a ' a D a m ' ::.. berkata...

lepas nie jgn terlepas lagi yew...

Fieza79 berkata...

nasib la kalau lalu h/way yg tk biasa..sekali terlepas bkn main jauh nak pusing balik...mmg penah terjadi nak2 time nak gi mkn angin tmpt yg tk biasa pegi hehee

munna berkata...

jauhnya ibu terlepas tu... klu highway mmg kena berhati2 masa nak keluar persimpangan...

Sitisifir10 berkata...

huhuhu.. takpe2...bole meronda2 perati sekeliling :P

Sofya berkata...

nak cepat jadi lagi lambat la plak...hu3

Ila berkata...

takper,bak kata orang sesat jalan luas perjalanan...
Tak nak word verification di kotak komen

lydzar berkata...

tak pa takpa. sekali terlepas ..kompom pasni akan aware jalan kt situ..lesson learn la katakan..sama mcm kalau kita sesat jalan..plus nmpk la kawasan lain yg kita jarang nk perasan..

abah dan mak haqq berkata...

ala kesian ibu... :(

|| NaFiRaa || berkata...

hehehe.. sambil2 sesat bulih makan angin.. kalo sy..memang x berani nak lalu jalan lain kalo hubby x de skali.. takut sesat..muaahaha

 
Direkacipta Oleh Ibu ComeL