Lama Sudah Ku Menunggu...

27.4.11

Pn P menjenguk lagi...persiapan menyambutnyer dah bermula 2 3 hari lepas...semua badan ibu lenguh..terutama sekali tang perut...sakit...tapi tak menjengah2 jugak pn tu...lastnyer petang semalam baru dia betul2 datang....mood tak ade hari nie....sebelum berundung diri nak ucapkan kat rakan2 ibu...selamat berblogging....nanti klu dah ok ibu update lagi....

34 conteng-conteng:

LYAfrina berkata...

lya lak..puan P baru nak meninggalkan diri ni... jumpa balik la next month.. minum air panas la.. kdg2 kalo xtahan sgt, lya ambik ubt tahan sakit gak.. tp itu x elok sgt.

AngahSayang2314 berkata...

ohhh tidakkkk kalau bab tue yg gerun tue.. apa pun take care

Ila berkata...

Puan P itu apa yer...hehehe
Kuatnya pengaruh kawan

sarah-najwan berkata...

saya pom sedang ni..baru tadi..
lewat 2 ari..igt dah preggy..huhu..frust gak..

~Siti Hajar~ berkata...

Zai, minum air masak byk2 k..

Pn P sy msh blm datang, lambat benor la..huhu

LiLy @ MumMyQiStInA berkata...

lily plak..puan P blum dtg lg..
tp dh ada tanda2 nk dtg ni.. :)

Anamarza berkata...

Bila pn. P datang memang rasa tak selesa kan

etiey.com© berkata...

ohw cik P datang memanglah begitu.hihi

ayu berkata...

waaaa...tak datang lagi cik P..huhu... tanda2 dah lama ada..risau pun ada..

maszmadi berkata...

hm, tang sakit tu yang x best tu.. huhu sume serba x kena jerk..

Mama Gee berkata...

ingatkan menunggu apa...org kata kalo dh kahwin sakit tu takde lg dah...huhu tipuk!

♥ Che NamNam ♥ berkata...

huwaaaaaaaaaa sayer pon tengah tensin puan P tak datang lagik bulan nehhh....tulunnnn...!!

♥MiZz-siHa♥ berkata...

puan P tu klau dtg mmg memenatkan badan...sakit2 badan kan..

rose --{@ ibuRafiq @}-- berkata...

puan P baru datang sejak bersalinkan adam ke kak?

munna berkata...

munna sejak yasmin lahir ..takde lagi puan p menyinggah..ingat nak tukar pil lah lepas ni...

Sofya berkata...

bila pn. p lewat mula risau takut pregnant... hu3

Be Simple Beb(BSB) - threeQ berkata...

as salam...tuan rumah sibuk ruper nyer...saya baru nak singgah..tak pe ler saya follow duluuuu

zaidah berkata...

@LYAfrinaklu kat opis akak minum air bebanyak....tapi klu kat rumah akak tuam kat perut..macam bertungku tu...memang lega...

zaidah berkata...

@AngahSayang2314dah pompuan memang selalu mcam tu angah..nak buat macam mana

zaidah berkata...

@Ilapuan p tu maknanyer period...hehehe

zaidah berkata...

@sarah-najwantak ape cikgu...nanti bleh cuba lagi....

zaidah berkata...

@~Siti Hajar~puan p zai lambat sebenarnyer...sepatutnyer minggu lepas...tapi suka hati dia nak datang bla...

zaidah berkata...

@LiLy @ MumMyQiStInAzai nyer tanda dah lama ..tu yang dok tunggu tu....

zaidah berkata...

@Anamarzamemanglah buat kerja serba tak kena....

zaidah berkata...

@etiey.com©sebagai sambutankan....huhuhu

zaidah berkata...

@ayukot2 nanti dapat double line...

zaidah berkata...

@maszmadibetul tu...buat kerja semua tak kena...

zaidah berkata...

@Mama Geerasanyer ade lagik walaupun dah kawin cuma tak sesakit sebelum kahwin

zaidah berkata...

@♥ Che NamNam ♥haaaa baik shiela gie check...takut ada lagi...hehehe

zaidah berkata...

@♥MiZz-siHa♥betul...satu badan rasa sakit....

zaidah berkata...

@rose --{@ ibuRafiq @}--taklah rose..semenjak adam dah nak setahun baru pn p tu datang...tapi taklah setiap bulan...kekadang 2 3 bulan sekali...

zaidah berkata...

@munnaklu munna makan noriday memang macam tu....kekadang dia menyinggah kekadang tak...

zaidah berkata...

@Sofyabiasanyer klu dah kawin memang macam tulah kan....

zaidah berkata...

@Be Simple Beb(BSB) - threeQtuan rumah tak ade mood aje...

 
Direkacipta Oleh Ibu ComeL